Stories

Print is hot

Deloitte ontdekte dat 89% van de Belgen reclamefolders leest. Temidden van al dat digitaal geweld is het voor de consument dan ook een verademing om lekker offline in de zetel te ploffen met papieren leesvoer. Kortom, drukwerk behoudt zijn welverdiende plaats in een gezonde marketingmix. 4 weetjes over print!

Lees meer

Welk chatsysteem heb jij nodig?

Als je websitebezoeker verwelkomd wordt door een chatbox, heeft hij het gevoel dat er echt naar hem geluisterd wordt. Maar moet je dan een persoon van vlees en bloed aan de andere kant van het scherm zetten? Niet per se. Alle mogelijkheden op een rijtje!

Lees meer

3D Real Estate - Visie op vastgoedmarketing

Bouwen aan een positieve stad

Vastgoedontwikkelaar 3D Real Estate is een trendsetter in vastgoedherontwikkeling en geeft aan waardevolle plekken in de stad een nieuwe toekomst. Altijd gaat het om innovatieve projecten met een positieve impact op de stad. Als de vaste communicatiepartner van 3D Real Estate helpen we om hun projecten creatief in de markt te zetten bij de juiste doelgroep. Een bloemlezing van onze joint ventures:

Lees meer

Van personalisatie tot chatbots

8 topics om je vastgoedmarketing te booosten

Over personalisatieArtificiële Intelligentie en machine learning, programmatic advertisingvoice searchchatbotsvideo marketing, adverteren op social media en creativiteit.

Lees meer

Hooox op REALTY

Op 16 en 17 mei vond de tiende editie van de Belgische vastgoedbeurs REALTY plaats in Tour & Taxis Brussel. En uiteraard was hooox ook opnieuw van de partij! We mochten talrijke nieuwsgierige bezoekers en partners verwelkomen op onze stand die dit jaar paradoxaal genoeg opviel door haar soberheid.

Lees meer

Hooox in het nieuw

De maand mei is voor hooox een maand vol veranderingen. Zo verhuisden we niet alleen naar een gloednieuw kantoor, maar creëerden we ook een nieuwe huisstijl en website.

Lees meer

Nieuwe tandem zorgt voor versnelde groei van hooox

Guillaume Vyncke wordt vanaf 15 februari 2017 aangesteld als Managing Director van hooox om samen met Mathieu Van Marcke, oprichter en CEO van hooox, het marketingbedrijf verder uit te bouwen na een sterke omzetgroei van meer dan 20% in 2016. Daarnaast tekenden Mathieu Van Marcke en Artexis Easyfairs een samenwerkingsovereenkomst in het kader van de Realty-vastgoedbeurs.

Lees meer

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.