• Home
  • Stories
  • Werk efficiënter en verkoop sneller met CRM

Werk efficiënter en verkoop sneller met CRM

De meeste vastgoedprofessionals gebruiken al een CRM-systeem zoals Whise, Salesforce, Max-immo of Odoo om vastgoedprojecten op te volgen. Maar haal je er echt alles uit? Lees hoe je je CRM optimaal laat renderen!

Project toegevoegd met 1 klik

Je vergunning werd afgeleverd: tijd om het project toe te voegen aan je CRM-systeem! En daarna nog eens alle informatie manueel invoeren in je website? Dat kan efficiënter. Als je website gekoppeld is aan je CRM, staat het project meteen ook op je website. Mét alle nodige info zoals oppervlaktes, terras, tuin, aantal slaapkamers … Dat bespaart je flink wat tijd!

 

Altijd up-to-date info

Verander je iets in het CRM-systeem? Dan wordt de aanpassing live overgenomen op je website. Van een prijswijziging tot een aangepast grondplan: je bezoeker ziet altijd de allerlaatste informatie. Geen verwarring mogelijk.

Toon wat je wil

Wat is er nog te koop?

Een beschikbaarheidsmodule vermijdt telefoontjes voor een unit die al verkocht is. De module toont geïnteresseerden welke units op dit moment verkocht, in optie of beschikbaar zijn. Óf je kiest ervoor om verkochte units niet meer te tonen. Zo hoef je niemand teleur te stellen.

Wil je meer info over het project delen dan wat er in je CRM-systeem staat? Dat kan. Dan voorziet hooox extra contentblokken waarmee je volledig je zin doet. Zo combineren we het beste van automatisatie én maatwerk.

Zet je project in de markt

Met een goed CRM-systeem kan je salesteam waardevolle leads snel herkennen én contacteren. Bovendien speelt CRM een rol bij je marketing. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Met sommige systemen kan je nieuwsbrieven versturen.
  • Alle leads die je contactformulier invulden, worden bewaard. Mét respect voor de GDPR-wetgeving.
  • Onderzoek het surfgedrag van je leads. Komen ze vaak terug? Blijven ze lang op een bepaalde pagina? Delen ze een project? Je kan hen aan de hand van deze info gerichte advertenties tonen.

Heb je nog geen CRM-systeem?
Of is je CRM nog niet gelinkt aan je website?

Stop met tijd te verliezen. Laat je CRM het werk doen.

Contacteer ons voor meer info.


Deel dit artikel:

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.