Hooox is een vastgoedmarketing & communicatiebureau

hooox steunt op jarenlange opgebouwde bijzonder specifieke kennis binnen de vastgoedsector en voelt zich er dan ook volledig in thuis. We bieden de juiste marketingmix aan, die de basis is voor een succesvolle commercialisatie van vastgoedprojecten, zowel voor het residentiële segment als voor kantoren, kmo-parken en retail. Bij elke fase van jouw projectontwikkeling kan je ons inzetten als vastgoed communicatiebureau.

hooox biedt alle ondernemende actoren in de vastgoedsector: ontwikkelaars, makelaars, dienstenleveranciers, proptech startups, … een unieke brede waaier aan strategische vastgoedmarketing en communicatie oplossingen

hooox
in cijfers

 

opstart als eerste vastgoed communicatie bureau in België

vastgoed campagnes

.000

leads gegenereerd voor onze klanten

 

landen waar hooox reeds actief is

Innoveren

Door te innoveren in ideeën en technologieën, zorgen we ervoor dat de vastgoedsector niet achterop blijft.

Inspireren

We willen een inspiratiebron zijn voor onze partners.

Creëren

We zijn denkers en doeners.

Adviseren

Hooox zorgt voor een geïntegreerde aanpak.

Een team experts dat vastgoed begrijpt

De experts van hooox creëren en innoveren en dat doen ze in elk van hun kennisgebieden – marketingstrategie, contentstrategie en storytelling, digitale ontwikkeling, web design en development, grafische vormgeving, fotografie, video en 3D-visualisaties. Maar bovenal willen ze jou met hun geïntegreerde aanpak slim adviseren én inspireren.

Waarom werken met een gespecialiseerd vastgoed communicatie bureau?

In tegenstelling tot klassieke marketingagencies, is hooox sinds 2006 gepokt en gemazeld in de vastgoedsector. Breeam, Well, de wet Breyne… je hoeft het ons echt niet eerst uit te leggen. We spreken dezelfde taal. Dat vereenvoudigt de samenwerking. 

Wij kennen de verwachtingen en noden van investeerders en vastgoedkopers. Net daarom zien we waar we voor jouw project echt het verschil kunnen maken. Met de slimme inzet van de juiste communicatie- en marketingtools en daarbij Inspelend op de laatste trends.

De experts van hooox helpen je graag verder!

Je vastgoedproject en je bedrijf moet gehoord, gezien én vertrouwd worden door alle mogelijke betrokkenen. Dan pas zal men investeren en volgt commercieel succes. 

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.