• Home
  • Stories
  • 3D Real Estate - Visie op vastgoedmarketing

3D Real Estate - Visie op vastgoedmarketing

Bouwen aan een positieve stad

Vastgoedontwikkelaar 3D Real Estate is een trendsetter in vastgoedherontwikkeling en geeft aan waardevolle plekken in de stad een nieuwe toekomst. Altijd gaat het om innovatieve projecten met een positieve impact op de stad. Als de vaste communicatiepartner van 3D Real Estate helpen we om hun projecten creatief in de markt te zetten bij de juiste doelgroep. Een bloemlezing van onze joint ventures:

Project Academie in Gent

Voor de promotie van Academie, een nieuwe wijk in het centrum van Gent, zocht 3D Real Estate naar een partner met expertise en creativiteit. Onze samenwerking met was vooral gericht op het creëren van een efficiënt en creatief  marketingproces, met een gezonde mix tussen offline en online marketing. De 7 deelprojecten met elk een verschillende identiteit zijn sinds februari 2016 in verkoop.  Met succes: reeds 80% van de eerste fase is verkocht.

Bezoek de projectwebsite

Domaine de l’Observatoire in Ukkel

Domaine de l’Observatoire is een majestueus vastgoedproject in hartje Ukkel. Het combineert de charme van exclusief wonen in de hoofdstad met prachtige tuinarchitectuur van Wirtz. 3D Participaties en Beaufort House leverden samen een zeer geslaagde reconversie af. Voor een extra sales boost deden ze beroep op hooox. Ook hier implementeerden we nieuwe marketingtools, met de focus op digitale leadgeneratie. Potentiële kopers overtuigen deden we o.a. aan de hand van hoogtechnologische virtual reality-tools en simulaties.

Bekijk het project hier

Gloria in Ieper

Ook in Ieper bundelden we de krachten voor een unieke reconversie. We bouwden een concept dat rekening houdt met de geschiedenis van het oorspronkelijke gebouw, de toekomstvisie van de stad Ieper en die van de projectontwikkelaar. De Latijnse naam Gloria betekent letterlijk ‘glorie’ of ‘glansrijke roem’. Dit project is een gepast eerbetoon aan de stad Ieper en de oorspronkelijke architectuur van het gebouw. 

Voor Gloria ontwikkelde hooox een stijlvolle marketingcampagne, in lijn met de visie en de architectuur van het project. Daarnaast ontwikkelden we ook een brochure, website, e-mailings en een Facebookcampagne, die al vanaf de start van de commercialisatie een groot aantal leads genereerden.

Ontdek project Gloria

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Deel dit artikel:

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.