07/12/2016

Vastgoedcommunicatie op Kanaal Z

Nieuw in ons aanbod: Z-Vastgoed!

Hooox en Kanaal Z lanceren in 2017 Z-vastgoed, een nieuw duidingsprogramma waar vastgoedprojecten en -diensten uitgebreid aan bod zullen komen.

tekengebied-1

Z-vastgoed wordt vanaf 2017 wekelijks geprogrammeerd in een informatieprogramma dat geïntegreerd wordt in de bekende loop van Kanaal Z, de enige business TV in het land met een gespecialiseerd en gevarieerd aanbod waarin met gefocust wordt op het financieel-sociaal- economische nieuws. Het is dan ook logisch dat de media consument KanaalZ erkent als top of mind voor alle zaken gerelateerd aan business, economie en geld.

Hooox adviseert al jaren haar vastgoedklanten om digitaal te communiceren. De eerlijkheid gebiedt ons om toe te geven dat we niet iedereen bereiken via newsletters, Facebook, LinkedIn of Instagram. Daarom hebben we besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan: vastgoedcommunicatie en -marketing via televisie.

Traditioneel wordt dit medium om evidente budgettaire redenen meestal geschrapt uit het mediabudget van onze klanten. Dankzij een slimme samenwerking met Kanaal Z komt hier eindelijk verandering in. Het wordt binnenkort mogelijk (en betaalbaar) om 350.000 Nederlandstalige Belgen te bereiken via ons nieuw programma: Z-vastgoed.

Zo wordt het mogelijk om 350 000 Nederlandstalige Belgen te bereiken.

Onze ambitie is om duidende en verdiepende televisie te bieden, telkens binnen het kader van een specifiek vastgoedgerelateerd thema zoals bijvoorbeeld investeringsvastgoed, logistiek vastgoed, KMO ontwikkelingen, nationale en internationale vastgoedbeurzen of kantoorontwikkelingen. Een autonoom redactioneelteam regisseert strak de inhoud van elk programma om te garanderen dat we sterke content blijven brengen.

 

Bent u geïnteresseerd om mee te stappen in dit initiatief als structurele- of inhoudelijke partner?

Heeft u interesse om uw bedrijf, diensten of projecten in de kijker te plaatsen? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie of contacteer ons  op 09 334 68 44.

Ik wens meer info

ShareContinue reading

our latest blog posts