Vastgoedcommunicatie is niet enkel voor ontwikkelaars

#web  #api  #automation  #vastgoedmakelaar  #residential  #offices  

Onze expertise in vastgoed beperkt zich niet tot ontwikkelaars. Steeds meer bouwbedrijven, studiebureaus, property managers of makelaars doen beroep op onze diensten. Zo ook New Immo, een toonaangevende makelaar in Luxemburg, deed beroep op hooox om zich sterker te positioneren in een uitdagende markt.

NEW IMMO

Vernieuwde website

De nieuwe website van New Immo helpt het bedrijf om haar panden sneller en beter te vermarkten. Ook een aantal vernieuwende online diensten helpen New Immo om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Een tool laat bezoekers hun leningscapaciteit berekenen, een simulator laat toe om de aankoopwaarde van een pand te bepalen of de kost van een verzekering te berekenen en je kan er zelfs een volledig leningoverzicht mee simuleren.

Hier begint de digitale automatisering

Om de transacties te versnellen gebruikte hooox daarnaast ook een API om de gegevens te synchroniseren met het CRM systeem (Easy2Pilot) van Newimmo. Op die manier kunnen de makelaars nog steeds alle data beheren in hun CRM, en wordt die informatie onmiddellijk beschikbaar voor kandidaat-kopers en op alle vastgoedportalen. Dankzij de digitale automatisering werken de makelaars sneller, zijn er geen fouten meer in de gepubliceerde data en wordt elk pand vertegenwoordigd door een specifieke makelaar.

"Ik heb de kans gehad om samen te werken met de vele experts van hooox voor de herontwikkeling van onze website en heb kunnen profiteren van hun expertise. Waarde, professionalisme en vaardigheid zijn de sleutelwoorden van hun werk. Een grote dankjewel."

– Paulo MADUREIRA, Managing Partner NEW IMMO

Niet ons eerste project in Luxemburg

Newimmo is niet het eerste project van hooox in Luxemburg. 

Zo deed IKO Real Estate al beroep op onze diensten. Het resultaat was de lancering van het eerste WELL gecertificeerde gebouw in Luxemburg. Ontdek hier hoe hooox IKO hielp dit concept perfect te integreren in de communicatie van Well22

Baltisse Real Estate, een lange termijn partner van hooox, schakelde eveneens hooox in om prestigieuze projecten als Royal park en The Shift, als onderdeel van het AXS business park in de nieuwe wijk Howald. En onlangs realiseerde hooox nog de digitale communicatie voor The Agency, een jonge makelaar actief in het Groot Hertogdom.

Steeds vaker weten dienstenbedrijven in de vastgoedsector ons te vinden. Makelaars die hun digitale strategie willen aanscherpen, zoals TREVI Belgium, waarvoor hooox de implementatie verzorgt van een doorgedreven CRM systeem om het TREVI netwerk vlotter te laten samenwerken op panden en kopers. Ook adviesbedrijven als BOPRO of Proptech startups als Solv wisten ons al te vinden.

Wil je jouw organisatie ook zo’n sterk imago geven met straffe corporate communicatie?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.