Well 22

#strategy  #storytelling  #web  #offices  

Hoe verkoop je iets wat er nog niet is?

Het is en blijft het eeuwige vraagstuk van ontwikkelaars. Gelukkig zijn er vandaag allerlei tools beschikbaar. De sleutel bestaat erin om alle mogelijke middelen – zowel online als offline - slim in te zetten. Dat hebben we met het Luxemburgse kantoorproject Well22, dat een prachtverhaal huisvest, succesvol gerealiseerd

Iko Real Estate

Well22 is het allereerste Well-gecertificeerd project dat we met hooox begeleiden.

Dat ‘holistisch’ certificaat werd in de Verenigde Staten gelanceerd en focust op de duurzaamheid van het gebouw, maar vooral ook op de algemene gezondheid, productiviteit, en het welzijn – wellbeing - van alle gebruikers van het gebouw. En of Well22 dat certificaat verdient!

Duurzame storytelling

hooox zette een heel arsenaal aan tools in om dit prachtige project gelegen naast een bos in het district Cloche d’Or visueel en communicatief vorm te geven. Denk daarbij aan een digitale brochure, website en werfdoeken die allemaal vol inzetten op de betere inspirerende storytelling.

Heerlijk interactief loop je op well22.lu rond in het kantoor van morgen dat één en al welzijn uitademt. Je ziet en voelt niet alleen hoe het er zal uitzien en aanvoelen, maar je leert tegelijkertijd ook veel over de technieken die zijn ingezet om dit soort kantoren mogelijk te maken.

Is jouw project ook gebaat bij dit soort storytelling?

hooox weet hoe het aan te pakken.

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.