Communicatie voor een duurzaam ontwikkelingsproject

#identity  #print  #web  #sustainability  #housing  #workspaces  #publicspaces  #residential  

Een vertrouwde samenwerking

hooox heeft een langdurige samenwerking met ontwikkelaar 3D Real Estate, die werken aan een ambitieus duurzaam ontwikkelingsproject. Het project is gelegen aan The loop in Gent. Vandaag nog onbekend terrein voor residentieel vastgoed maar daar komt verandering in. Stad Gent werkt aan een grootschalig project om hier een nieuwe buurt te creëren.

3D Real Estate

Een duurzame aanpak

Bloei is meer dan alleen een ontwikkelingsproject - het is een statement over duurzaamheid en gemeenschapszin. Het project omvat verschillende duurzame aspecten, van het gebruik van het hooilandprincipe om de biodiversiteit te bevorderen tot de implementatie van energiezuinige technologieën. Door middel van onze communicatiestrategie brengen we deze aspecten op een duidelijke en overtuigende manier over aan het publiek.

Van identiteit tot print en web

Van identiteit tot print en web

Om de boodschap van Bloei effectief te communiceren, hebben we verschillende communicatiemiddelen gecreëerd, waaronder een sterke visuele identiteit, printmaterialen en een uitgebreide website met 3D-visualisaties. Deze middelen bieden in combinatie met een ondersteunende campagne een unieke en boeiende manier om de verschillende aspecten van het project te presenteren en zorgen ervoor dat de boodschap van Bloei op een consistente en professionele manier wordt gepresenteerd.

Hoe duurzaamheid en oog voor ecologie geuit kan worden in drukwerk

Om het ecologisch bewustzijn en het duurzame karakter van het project te uiten, hebben we bij de ontwikkeling van de projectbrochure bewust gekozen voor herbruikbaarheid en een verantwoorde papierkeuze.

Door te werken met kleinere detailkaarten per gebouw, verminderden we het papierverbruik en benadrukten we ons oog voor duurzaamheid.

We kozen voor FSC-gecertificeerd papier dat voor 40% bestaat uit gerecycled afval en wordt geproduceerd met groene energie. Met deze bewuste keuzes past het drukwerk perfect binnen het groene karakter van het project

Een bloeiende toekomst

Bloei is een belangrijk project en we zijn trots om de communicatiepartner te zijn voor deze duurzame ontwikkeling. Door de link te leggen tussen duurzaamheid en de groene omgeving hebben we een verhaal kunnen creëren dat tot de verbeelding spreekt en de mensen aanspreekt door zijn zachte karakter.

Op zoek naar een partner in marketingcommunicatie die helpt bij de opstart?

En daarna blijft adviseren in het vastgoed verhaal dat u voor ogen hebt? hooox schrijft graag als strategische partner mee aan dat verhaal!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.