The Agency, een jong en dynamisch team in Luxemburg

#corporate #web #processwire 

The Agency


The Agency, een jonge en dynamische speler in het Luxemburgse vastgoed landschap, brengt investeerders en kopers samen in het hart van een uniek ecosysteem.

Dit ambitieuze team, actief in Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, vertrouwde op hooox om zich beter te profileren op de Luxemburgse vastgoedmarkt. De nieuwe website van The Agency zet de investerings- en ontwikkelingsplannen in de kijker, inclusief aan- en verkoop en vermogensbeheer.

Onze expertenteams identificeerden eerst nauwkeurig de behoeften van deze veeleisende klant met hoge verwachtingen. 

Het logo heeft een kleine letter a, maar de rode stip verklapt dat het bureau snel wil doorgroeien naar een hoofdletter.

Daana ontwikkelden we een website op maat, volgens de nieuwe huisstijl en gebouwd op het open source CMS Processwire. Processwire geeft de klant de mogelijkheid om later zelf aan de slag te gaan met zijn webcontent. 

The Agency is een vastgoedbureau om de komende jaren in de gaten te houden ...

Het resultaat: www.theagency.lu

Sterke punten

  • Dynamisch ontwerp
  • Koppeling met het CRM-pakket
  • Nieuwe ambitieuze projecten, aankopen en investeringen
  • Praktische rekentools voor toekomstige kopers
Het resultaat

"Na een slechte ervaring met onze vorige partner, wilden we onze website volledig vernieuwen. De website moest niet alleen uitgepuurd zijn, maar ook nog efficiënt. Daarom was het voor ons essentieel dat onze volgende webpartner écht naar ons luisterde. hooox voldeed aan onze verwachtingen en respecteerde onze grafische huisstijl. Bedankt aan het hele team!"

– Jonathan Simonetti,  Partner @ The Agency

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.