Uitbreiding expertise naar Life Sciences

#Life Science  #offices  

In de recente jaren heeft hooox zijn expertise uitgebreid naar een snelgroeiende niche binnen de vastgoedsector: life sciences.

België speelt een leidende rol in deze sector, gesteund door vooraanstaande academische instellingen en biotechbedrijven met wereldwijde invloed. De unieke vastgoedvereisten van bedrijven binnen deze sector benadrukken de noodzaak van een globale aanpak in communicatie en marketing, aangezien deze industrie internationaal actief is.

BVI.BE

Introductie van Quantum Biospace

Met trots kondigen we aan dat we hebben bijgedragen aan de oprichting van Quantum Biospace, het eerste Life Science Park in Waver. Dit park focust op de integratie van informatietechnologie met biowetenschappen, waarbij geavanceerde technologieën zoals Deep Tech, kunstmatige intelligentie, kwantumcomputing en biotechnologische innovaties samen komen. Deze combinatie heeft reeds geleid tot significante wetenschappelijke doorbraken, vooral in het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen.

Ontmoetingsplaats voor Experts

Quantum Biospace heeft als doel deze wetenschappelijke vooruitgang te bevorderen door het eerste diepgaande biotechnologiepark te creëren, specifiek gericht op deze nieuwe technologieën. Het is een ontmoetingsplaats voor experts, waar ze toegang hebben tot topfaciliteiten voor onderzoek, ontwikkeling en productie. Quantum Biospace ambieert tevens de rol van Europees hoofdkwartier, mede dankzij de aanzienlijke talentpool in de omgeving van Waver.

Lancering tijdens MIPIM

In nauwe samenwerking met het ontwikkelingsteam  van BVI.eu, geleid door Florence Bosco en Geoffroy Dumonceau, hebben we de identiteit van het park gedefinieerd. De naam Quantum Biospace weerspiegelt de unieke synergie binnen het park. De lancering van het project tijdens MIPIM was strategisch bedoeld om wereldwijde aandacht te trekken.

Verder zorgt een technische integratie met HubSpot voor een efficiënte opvolging van potentiële huurders. Bezoek de website www.quantumbiospace.ai voor meer informatie over dit gespecialiseerde park.

Ontdek een ander Life Science Project

Bezoek www.bioscape.be voor informatie over een ander life science project van hooox. Dit project biedt eveneens unieke mogelijkheden binnen de branche en belicht de betrokkenheid van hooox in het verder ontwikkelen van deze innovatieve sector.

Wil je van jouw al even complex project ook zo’n eenduidig succes maken?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.