Corporate communicatie

De vastgoedsector is er eentje waarin de concurrentie welig tiert. Het zijn niet de 50 tinten grijze muis die het verschil zullen maken. Nee, op de vastgoedmarkt moet je er echt staan. Authentiek. Met het nodige lef. En vooral, met een eigen verhaal en stijl. Alles draait erom je eigen USP’s en corporate identity goed in de verf te zetten. 

Diepgaande positioneringsoefening

Een eigen en vooral heel duidelijke identiteit ontwikkelen kan alleen als je je eigen organisatie volledig doorgrondt én bovendien goed weet wat er in de sector allemaal speelt. hooox is hiervoor de uitgelezen ervaren strategische partner. Door de jaren heen hebben we de nodige expertise opgebouwd en telkens een volledig traject met bewezen track record uitgewerkt. 

Alles start met een diepgaande positioneringsoefening tijdens interactieve workshops en mondt uit in een tailormade strategie die zich uiteindelijk vertaalt in een eigen ijzersterke huisstijl, storytelling op maat, high-end magazines zowel digitaal als on print, knallende website en zoveel meer …

Volgende klanten zagen dankzij hun straffe corporate communicatie hun organisatie floreren:

 • Pertinea

  Sterke storytelling zet het bedrijfsverhaal van Pertinea in de markt

  Lees de case
 • Veraltis

  Veraltis zet haar klant centraal

  Lees de case
 • The Agency

  Aandacht voor ambitie met The Agency

  Lees de case
 • Eaglestone

  Eaglestone, de start van een diepgaande partnership

  Lees de case
 • Woodshapers

  hooox zet Wood Shapers op de kaart

  Lees de case

Ontdek hier wat hooox voor jouw imago kan doen

Stel ons jouw vraag

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.