Solv, de proptech die zorgt voor een ware revolutie in de wereld van bouwvergunningen

#web  #proptech  #Proptech  

Zo snel mogelijk je bouwvergunning in orde krijgen; dat is waar alle ontwikkelaars op hopen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want dat hele traject is niet alleen bijzonder slopend, maar vaak ook heel kostelijk. Als het tegenzit kijk je tegen beroepsprocedures aan met allerlei leegstandskosten, roerende voorheffing, intercalaire interesten, advocatenkosten tot gevolg.

Solv biedt een oplossing

Hoe vermijd je dat het eerste ontwerp al wordt afgeschoten en dat latere bijsturingen nooit als optimaal worden ervaren? Hoe vermijd je al deze frustratie? De proptech startup Solv ontwikkelde onder leiding van professor Alexander d’Hooghe een ingenieus model met slimme tool om deze problemen voor te zijn.

Solv biedt een oplossing nog voor er een probleem met de bouwvergunning ontstaat en zorgt voor de perfecte start van een project. Maar Solv zat zelf ook met een probleem: hoe raakten zij zelf gelanceerd op de Europese vastgoedmarkt? Hoe konden ze hun revolutionair concept lanceren bij ontwikkelaars én overheden? Hooox bood Solv de oplossing.

Hooox tekende voor de volledige corporate identity van Solv
De juiste naam voor de internationale ambities van dit jonge bedrijf met een bijpassende huis- en communicatiestijl. Die laatste is heerlijk rechttoe rechtaan én ademt tegelijkertijd harde wetenschap. Neem snel een kijkje op www.solv.world en zie welke meerwaarde hooox kan genereren.

‘big bang’ lancering

Hooox zorgde bovendien voor de ‘big bang’ lancering van Solv tijdens de Realty Summit in Brussel. Hier vind je een kleine impressie van hoe professor Alexander D’Hooghe, oprichter van Solv, de hele real estate community inpakte en enthousiasmeerde.

Wil je jouw organisatie ook zo’n sterk imago geven met straffe corporate communicatie?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.