CIP, een jarenlange bijzonder succesvolle samenwerking

#identity  #on-site  #print  #web  #brochure  #3D  #corporate  #residential  #retail  

Strategische ondersteuning

Construction & Investment Partners (CIP) is net als hooox actief in België en Luxemburg. Met meer dan 35 jaar ervaring, tekende CIP als projectontwikkelaar al voor honderden zeer uiteenlopende projecten, veelal in Antwerpen. hooox is daarbij voor strategische ondersteuning van communicatie en marketing al jaar en dag de compagnon de route.

CIP

Transformatie

Zo hielp hooox CIP bij hun transformatie van hotel- en kantoorontwikkelaar naar een meer dan succesvolle residentiële ontwikkelaar. Daarnaast was CIP op zoek naar een communicatiepartner voor de lange termijn; eentje die het ‘huis’ door en door kent en helpt adequaat in te spelen op de snel evoluerende maatschappelijke behoeften.

Deze samenwerking mondde uit in de uitwerking van een volledig nieuwe website en veelvuldige projectcommunicaties. Een recent voorbeeld daarvan is een groot en vooral ambitieus stadsontwikkelingsproject in het kloppend hart van het Eilandje, de Cadixwijk, waarvoor CIP de wedstrijd die de stad Antwerpen had uitgeschreven won.

Verfijnde leads genereren

Op basis van het ontwerp van architectenteam Sergison Bates Architects, Bulk Architecten en Bovenbouw Architectuur realiseert de ontwikkelaar nu vijf gebouwen met appartementen en handelsruimtes rond één grote binnentuin. Deze gebouwen zullen één voor één worden gelanceerd. hooox tekende daarvoor de volledige communicatiestrategie uit.

We starten met workshops waarbij de buyer personas werden gedefinieerd en per project de doelgroep bepaald. Dat resulteerde in een heel specifieke aanpak – zowel inhoudelijk als visueel - per gebouw waarbij de focus lag op zoveel mogelijk uiterst verfijnde leads te genereren voor The New York, The London, The Venice en The Stockholm Residence.

Uiterst performante methode voor leadgeneration

Elk project vraagt om een heel eigen communicatie- en marketingaanpak. Om zo snel mogelijk succesvol verkopen te sluiten moeten vooral zo veel mogelijk bijzonder kwalitatieve leads gegeneerd worden.

Bij hooox hebben we een uiterst performante methode voor leadgeneration ontwikkeld. Klanten als CIP plukken daar de vruchten van. Jij weldra ook?

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken dankzij leadgeneration?

Wij helpen je graag verder! 

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.