Een stevige digitale marketing voor Van Houtven

#strategy  #web  #social  #storytelling  #campaign  #leadgeneration  #corporate  

De samenwerking tussen hooox en Bouwfirma Van Houtven startte met het uitdenken en uitwerken van hun corporate website en online platform. Daarbij vertrokken we na strategische workshops van de waarden en sterktes van het bedrijf en vertaalden die zowel inhoudelijk als visueel naar de behoeften van de door hen beoogde doelgroepen.

Van Houtven

Persoonlijke aanpak

Vermits de persoonlijke aanpak van Van Houtven echt in het oog sprong hebben we die filosofie over de hele website doorgetrokken. Alles is gefocust op customer centricity, wat resulteerde in grote helderheid, zowel inhoudelijk als visueel: elke bezoeker, particulier of architect, vindt meteen makkelijk z’n weg in het ruime dienstenaanbod

Awareness campaign

Ecologisch (ver)bouwen is de core business van Van Houtven, met als grootste specialiteit massieve houtbouw. Dat verhaal wilden ze zo breed mogelijk uitdragen in een stevige digitale marketing campagne op sociale media die zowel een awareness campaign zou zijn als de naamsbekendheid aanzwengelen.

Nieuwsbrief & infosessie

Om zowel voor de naam van het bedrijf als de bouwmethode zelf – massieve houtbouw – de nodige aandacht te genereren werden architecten via een straffe inhoudelijke én visuele nieuwsbrief uitgenodigd voor een infosessie.

Digitale advertenties

Daarnaast werd een heel gerichte Facebook campagne opgezet in de specifieke regio waar Van Houtven werkzaam is.

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken dankzij digital marketing?

Wij helpen je graag verder! 

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.