Leadgeneration

Je wil niet alleen dat jouw vastgoedproject de nodige brede aandacht krijgt. Nee, je wil vooral de juiste mensen bereiken … en natuurlijk ook dat die mensen niet alleen geïnteresseerd zijn, maar ook echt klant worden

De twijfelende potentiële vastgoedkoper wordt niet uit het oog verloren

Via een strategische mix van online en offline kanalen, op maat van jouw budget converteert hooox geïnteresseerden in klanten. Deze leadgeneration houdt natuurlijk rekening met de doelgroep(en) die jij voor ogen hebt. Of het nu bewoners, investeerders, corporate tenants of institutionele beleggers zijn. 

Alle mogelijke relevante (re-)targeting tools zetten we daarvoor in, van SEO, SEA, Adwords, over Facebook, Linkedin tot Instagram. Naast digitale campagnes en de slimme inzet van social media gaan we natuurlijk ook aan de slag met flyering, werfcommunicatie… Kortom, alle communicatietools die passen bij jouw specifieke project zetten we strategisch in.

Vervolgens analyseren we de resultaten bijzonder nauwgezet zodat we onze aanpak de hele tijd kunnen optimaliseren. Met als doel jouw project zo snel mogelijk verkocht of verhuurd te krijgen. Daarbij letten we er ook op dat de twijfelende – en dus nog altijd potentiële -vastgoedkoper niet uit het oog verloren wordt, dankzij de inzet van marketing automation.

Volgende projecten konden dankzij de leadgeneration van hooox rekenen op de nodige relevante belangstelling

 • Mevaco

  Meer leads voor Mevaco

  Lees de case
 • 3D Real Estate

  Een 360° aanpak voor de projecten van 3D Real Estate

  Lees de case
 • RIVA

  Riva, van vastgoedproject naar belevingsconcept

  Lees de case
 • Sandweghe

  Leadgen als antwoord op een moeilijke locatie

  Lees de case
 • Je sais ou bâtir

  Slim en snel de juiste bouwgrond vinden via social media

  Lees de case

Natuurlijk wil ook jij de leads vlot zien binnenstromen, toch?

Neem dan snel contact op! Stel ons jouw vraag

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.