Meer leads voor Mevaco

#web  #print  #residential  

Mevaco

Mevaco Bouwbedrijf werd in 1980 opgericht en wierp zich al snel op als gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers - zowel promotoren als projectontwikkelaars - door als aannemer altijd te blijven focussen op maximale kwaliteit bij de bouw van appartementen. Dit familiebedrijf stapte tien jaar geleden ook zelf in projectontwikkeling van totaalconcepten.

Mevaco

In het centrum Aalter startte Mevaco zo het project pluba.be op met 9 nieuwbouw appartementen en 4 handelspanden. Twee appartementsgebouwen zien er onder de naam parkwithof.be het levenslicht in het groen. En met ridderkarel.be tekent deze projectontwikkelaar 25 tijdloze appartementen in het centrum van Eeklo.

Met hooox startte Mevaco als snel groeiende projectontwikkelaar een samenwerking op die zich volledig toelegt op digitale marketing en de bijzonder nuttige sales- en marketingtool leadgeneration. Met voornoemde projecten zette hooox bovendien de hele projectcommunicatie op, wat de verkoop telkens een kickstart gaf!

pluba.be           parkwithof.be           ridderkarel.be

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken dankzij leadgeneration?

Wij helpen je graag verder! 

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.