Een 360° aanpak voor de projecten van 3D Real Estate

#residential  

Het nut van een partnership met hooox

Met 3D Real Estate, trendsetter in stedelijke high-end vastgoed herontwikkelingsprojecten, gaan we met hooox al vele jaren terug. Zo’n langlopende partnership helpt om snel en adequaat voor verschillende projecten de juiste strategie te bepalen en de juiste tools in te zetten. Net omdat we elkaar ondertussen door en door kennen

3D Real Estate

Bij 3D Real Estate draait het altijd om innovatieve projecten die een positieve impact op de stad hebben, zoals Academie in Gent, Domaine de l’Observatoire in Ukkel en Gloria in Ieper. hooox zet deze projecten creatief met een efficiënt marketingproces - met een gezonde mix van online en offline elementen - in de markt bij de juiste doelgroepen.

Slimme digitale lead generation

Essentieel onderdeel van dit soort marketing is de inzet van hoogtechnologische simulaties om potentiële kopers te overtuigen. Die potentiële kopers identificeer je door je toe te leggen op de allernieuwste marketingtools zoals slimme digitale leadgeneration. Het meest recente project waar we ons voor 3D Real Estate zetten is Liv – De Molens in Deinze.

Liv – De Molens is een concept bedacht door de Noorse architect Reiulf Ramstad, die alzo het bekende Scandinavische begrip hygge - een unieke levensstijl waarbij je volop geniet van de goede dingen in het leven, als rust, groen en gezelligheid – naar Deinze bracht. Op Liv – De Molens zie je hoe hooox samen met 3D Real Estate geïnteresseerden warm maakt.

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.