Riva, van vastgoedproject naar belevingsconcept

#identity  #on-site  #web  #print  #3D  #video  #online marketing  #residential  

Wanneer wonen beleven wordt

Vastgoedontwikkelaar Extensa creëerde met RIVA een uniek woon- en beleefconcept in hartje Brussel. Je vindt de 140 comfortabele appartementen van dit rustpunt in de stad aan de voet van een nieuwe voetgangersbrug die de Noordwijk verbindt met de Tour & Taxis. Dit ambitieus project vroeg om een straffe out-of-the-box marketingstrategie

Nextensa

Creatieve kickoff-meeting

hooox trok alle registers open om dit vastgoedproject voor singles, koppels, gezinnen en senioren even stevig als origineel in de markt te zetten. Beginnen deden we met een creatieve kickoff-meeting met het volledige Extensa-team, gevolgd door meerdere brainstorms wat resulteerde in een verfrissend en uiterst herkenbaar concept voor een brede doelgroep.

Alle mogelijke relevante kanalen

Het concept Live More rolden we vervolgens uit over alle mogelijke relevante kanalen: van awareness campaign voor de buurt over brochure, 3D-visualisaties, website en de productie van een moodfilm die perfect de unieke sfeer en charme van het project weergeeft, tot en met online advertising via Google en campagnes op sociale media.

Het resultaat?

Een social reach van 570.853 gebruikers, 114 website bezoekers per dag leidde tot zeer succesvolle leads. In no time raakten alle appartementen verkocht! Aangezwengeld bovendien door de nodige persaandacht!

%
Appartementen verkocht
Websitebezoekers per dag
Social reach

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken dankzij leadgeneration?

Wij helpen je graag verder! 

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.