Awareness campaign voor RIVA

#residential #identity #on-site #web #print #3D #video #online marketing 

Wanneer wonen
beleven wordt


Project RIVA van vastgoedontwikkelaar Extensa is een uniek woon- en beleefconcept in hartje Brussel. Een rustpunt in de stad met 140 comfortabele appartementen, gelegen aan de voet van een nieuwe voetgangersbrug die de Noordwijk verbindt met de Tour & Taxis. In deze bruisende en inspirerende buurt ontstaat vandaag de stad van morgen, waar plaats is voor cultuur, wonen, werken, leren en genieten.

Uitdaging

RIVA is een vastgoedproject voor iedereen. Voor koppels en gezinnen, maar ook voor senioren en singles. Onze missie was om een origineel en herkenbaar concept te ontwikkelen dat gericht is op brand awareness bij een brede doelgroep. Daarvoor haalden we alle grote kanonnen boven: van website, brochure en 3D-visualisaties tot en met online advertising via Google en campagnes op sociale media.

Brainstorm

Een ambitieus project als dit vraagt om een out-of-the-box marketingstrategie. Om het creatieve proces op gang te trekken, organiseerden we een kickoff-meeting met het volledige Extensa-team. Amper een paar brainstormsessies later stelden we al het concept Live More voor, dat volop inzet op sfeer, beleving en kwaliteit.

Concept

Ook voor RIVA ontwikkelden we een concept dat verder gaat dan vastgoed, bakstenen of brochures. Het concept Live More staat voor meer kwaliteit, meer beleving, meer genieten en meer Tour & Taxis. Om die boodschap zo helder mogelijk te verspreiden, moest elk element precies in elkaar passen: van branding, website en printmateriaal tot 3D-visualisaties, video, online marketing en bewegwijzering. 

Naast een allround branding- en marketingcampagne, ontwikkelden we samen met Roses are Blue een moodfilm die meteen de unieke sfeer en charme van het project weergeeft. Aan de hand van een creatieve campagne op sociale media werd deze video verspreid over de verschillende kanalen van ontwikkelaar Extensa.

%
Appartementen verkocht
Websitebezoekers per dag
Social reach

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.