Veraltis zet haar klant centraal

#web  #branding  #strategy  #corporate  #corporate  #residential  

Veraltis moest als nieuwe ontwikkelaar een onderscheidende positionering innemen. Die was al meteen duidelijk: het wooncomfort en alle voordelen van de stad met duurzame projecten uitspelen met daarbij in het contact met potentiële leads en klanten een absolute focus op customer centricity.

Veraltis

Glashelder DNA

Vanuit dit glashelder DNA tekende hooox de volledige corporate communication en merkpositionering van Veraltis uit. Te beginnen met de naam, een samentrekking van de Latijnse woorden voor vertrouwen en hoge standaard. Van daaruit werd de volledige storytelling doorgetrokken over de hele huisstijl, website en projectcommunicatie.

De filosofie van Veraltis

De authentieke klantenbenadering vind je terug in de nieuwe naam Veraltis. Het is een samentrekking van twee Latijnse woorden, die respectievelijk staan voor ‘vertrouwen’ en ‘hoge standaard’. De tagline van Veraltis vat het perfect samen: “Comfortabel, duurzaam, betaalbaar. Welkom thuis!”

Duurzame stakeholdercommunicatie

Ook de manier waarop Veraltis omgaat met de buurt, overheden en financiële instellingen is verfrissend. Veraltis laat ruimte voor een open en transparante communicatie: de beste manier om het vertrouwen te winnen en een duurzame relatie op te bouwen.

“Hooox heeft naast zijn brede voeling met de vastgoedmarkt ook een grote luisterbereidheid. Zo konden ze de essentie van ons verhaal destilleren en efficiënt en aangenaam vertalen op textueel, grafisch en digitaal vlak.”

– Geert De Wael, Managing Partner Veraltis

Wil je van jouw project ook zo’n succesverhaal maken?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.