hooox zet Wood Shapers op de kaart

#web  #logistics  

Wood Shapers specialiseert in houtbouw

Onze klant BPI Real Estate richtte samen met CFE Contracting een nieuw bedrijf op dat als specialisatie houten prefabconstructies heeft. De boreling, die zich voornamelijk toelegt op de ondersteuning van projectontwikkelaars, kreeg de toepasselijke naam Wood Shapers mee. Vertrekpunt om dit nieuwe verhaal goed in de markt te zetten? De kern, het hout zelf.

BPI Real Estate CFE

Content marketing & storytelling

Net omdat Wood Shapers enorm veel technische expertise rond hout heeft, wilden ze dat ook gereflecteerd zien op hun website. Niks moeilijkers dan complexe kennis rond gebruikte technologiën en 34 (!) houtsoorten eenvoudig uit te leggen en overzichtelijk te presenteren. hooox ging de uitdaging aan en zette vol in op content marketing en storytelling.

Zo werd Wood Shapers gepositioneerd als het bedrijf dat alle kennis in huis heeft om jouw vragen rond houten prefabconstructies op te lossen. We creëerden daarvoor zelfs een heus e-book. hooox ging ook met de al door het bedrijf zelf uitgedachte logo, huisstijl en aangeleverd fotomateriaal aan de slag.

Omgaan met bestaande huisstijl

Hooox bouwt voort op jouw verhaal en verfijnt het waar dat strategisch nodig is. Het traject dat we met Wood Shapers aangingen bewijst dat je niet per se altijd alles opnieuw moet doen. Slim verderbouwen op knappe communicatie die er al is leidt ook tot succces. Bij WoodShapers zorgde hooox voor nieuwe infographics en zorgde ons grafisch team ook voor het fel gesmaakte visuele concept rond boomjaarringen.

Hooox blijft strategische partner

We zetten met Wood Shapers hun nieuwe website op die ze qua content zelf kunnen aanpassen dankzij het gebruiksvriendelijke CMS Processwire. Met andere woorden, ze zijn goed gelanceerd en ondertussen blijft hooox het bedrijf adviseren rond marketingcommunicatie. Want dit snelgroeiende bedrijf tast alle nieuwe opties af.

Op zoek naar een partner in marketingcommunicatie die helpt bij de opstart?

En daarna blijft adviseren in het vastgoed verhaal dat u voor ogen hebt? hooox schrijft graag als strategische partner mee aan dat verhaal!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.