Kan een corporate website
leads genereren?

#corporate #web #corporate 

Diepgaand partnership


Eaglestone klopte aan bij hooox met een nog vrij vaag omschreven vraag. We gingen rond de tafel zitten met verschillende stakeholders en maakten de doelen, noden en mogelijke oplossingen concreet. In overleg beslisten we om residentieel, investerings- en commercieel vastgoed onder te brengen in één website. Daarnaast combineerden we het corporate met het commerciële luik: de website werd een visitekaartje én een verkoopkanaal.

Strategische workshops

Hoe moest die nieuwe website er precies uitzien? Samen met een beslissingnemer uit het directiecomité en de marketingverantwoordelijke van Eaglestone, deed hooox een strategische oefening en design sprint over de website. Met gerichte vragen analyseerden we het bedrijfsverhaal en de doelstellingen. Op basis van die input en onderzoek naar het surfgedrag van de doelgroep, presenteerden we een eerste voorstel op vlak van design en structuur.

About Page

Eaglestone heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een van de meest actieve vastgoed spelers in Brussel en enkele Waalse steden: de juiste basis voor een aantrekkelijk merk. Hooox en de marketing manager van Eaglestone werkten de corporate identity verder uit. Daarna gaven we advies over hoe je die identiteit overtuigend communiceert. Het resultaat lees je op de about-pagina.

About Page

Handige functionaliteiten

1/ CRM Koppeling
De website werd via een API gekoppeld aan CRM-pakket Whise. Wanneer Eaglestone een aanpassing doet in Whise, wordt die in real time getoond op de website. Dat is bijzonder handig voor de beschikbaarheidsmodule.

2/ Beschikbaarheidsmodule
We ontwikkelden een ongelofelijk uitgebreide en gebruiksvriendelijke beschikbaarheidsmodule. Je kan de gewenste filters al instellen nog voor je de projecten ziet. Eens je op een projectpagina belandt, onthoudt de website jouw gefilterde voorkeuren. De knoppen naar het contactformulier zorgen voor een vlotte leadgeneratie.

3/ Leadgenerator via API
Door de koppeling met Whise worden alle leads uit de website ook meteen naar Whise gestuurd. Zo kunnen de vertegenwoordigers snel schakelen en een gericht verkoopgesprek voeren. Kortom: niet zomaar een website, maar een leadgenerator!

4/ Investeerders niet vergeten
Tot slot programmeerde hooox via een achterliggende formule een handige calculatietool in Whise waarmee investeerders gemakkelijk hun rendement kunnen berekenen.

Le moment suprême

Dankzij de nauwe samenwerking met Eaglestone konden we kort op de bal spelen en knopen doorhakken. We werkten het design af, vulden de website met content en calls to action, en zorgden voor technische en inhoudelijke SEO. We presenteerden de volledig geprogrammeerde website aan het management en … kregen unanieme goedkeuring.

Digitale campagnes voor meer leads

De nieuwe website werd aangekondigd in een newsletter en op LinkedIn. Geen slechte keuze, zo bleek: Eaglestone liet ons weten dat ze al een boost in de leads zagen. Bovendien werd de website uitgeroepen tot site van de week door ProcessWire Weekly, een community rond het open source CMS ProcessWire.

Dat belooft voor digitale campagnes, want een nieuwe website is maar een eerste stap op de digitale weg. To be continued!

"Design wise the Eaglestone website is a real home run: not only is it one of the most stunning sites we've come across recently and manages to capture currently popular design style perfectly, there's also a lot of fun and interesting interactivity; […] there's indeed a lot to like here."

Processwire Weekly

Meer weten?

Ook geïnteresseerd in een digitale campagne van hooox? Wij brengen uw vastgoed doeltreffend naar de markt.

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.