Eaglestone, de start van een diepgaande partnership

#web  #corporate  #corporate  

De juiste richting bepalen

Een corporate communication website ontwikkelen vraagt allereerst om een stevige strategische oefening. Wat is de kern van je boodschap? Wie wil je bereiken? Welke sfeer wil je als bedrijf uitstralen? Rond deze vragen zetten we met Eaglestone verschillende workshops op, waardoor ingewikkelde knopen werden doorgehakt en de juiste richting bepaald werd.

Eaglestone

Start van een diepgaande partnership

Het bleek de start van een diepgaande partnership. hooox creëerde voor Eaglestone op basis van de gezamenlijk verworven inzichten één website waarin zowel residentieel, investerings- als commercieel vastgoed ondergebracht werden. Daarnaast combineerden we het corporate met het commerciële luik: digitale toonzaal én verkoopkanaal in één.

Handige functionaliteiten

De website werd via een API gekoppeld aan CRM-pakket Whise. Wanneer Eaglestone een aanpassing doet in Whise, wordt die in real time getoond op de website. Dat heeft als voordeel dat de uitgebreide beschikbaarheidsmodule onmiddellijk aangepast en bijgestuurd kan worden.

De bezoeker van de website kan zelf allerlei filters instellen die de website onthoudt, zo is de zoektocht van de potentiële koper zeer gebruiksvriendelijk

Het contactformulier verstuurt dan weer vitale informatie door via de slimme API koppeling naar CRM-systeem Whise. Zo kunnen de vertegenwoordigers daardoor snel schakelen en een heel gericht verkoopgesprek opstarten. De website is dus meteen ook een leadgenerator!

Extra troef is de handige calculatietool die hooox ontwikkelde zodat investeerders makkelijk hun rendement kunnen berekenen op de website.

Slim uitspelen van leadgeneration

De corporate identity werkten we vervolgens uit naar de verschillende kanalen die voor Eaglestone relevant zijn. Met focus op het hele digitale verhaal en extra aandacht op het slim uitspelen van leadgeneration.

Site van de week

Bovendien werd de website uitgeroepen tot site van de week door ProcessWire Weekly, een community rond het open source CMS ProcessWire.

"Design wise the Eaglestone website is a real home run: not only is it one of the most stunning sites we've come across recently and manages to capture currently popular design style perfectly, there's also a lot of fun and interesting interactivity; […] there's indeed a lot to like here."

Processwire Weekly

Wil je jouw organisatie ook zo’n sterk imago geven met straffe corporate communicatie?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.