SkylinE40: Ontdek een nieuwe dimensie van kantoorruimte

#web  #offices  

Hooox ondersteunt G-Label bij het uitrollen van de vernieuwde fase van SkylinE40 door een revitalisatie van de project identiteit, de creatie van een eigentijdse projectwebsite, en het geven van richtlijnen voor een focus op unieke voorzieningen. Daarnaast faciliteren we exclusieve interviews om de aantrekkingskracht van het project als top kantoorruimte voor potentiële huurders te onderstrepen.

G-label

Nieuwe fase van de ontwikkeling

G-Label, de trotse eigenaar en visionaire ontwikkelaar van het SkylinE40 kantoorproject, heeft wederom de expertise van Hooox ingeschakeld om een cruciale rol te spelen bij het positioneren van het project bij de onthulling van de nieuwste ontwikkelingsfase. Als onderdeel van deze inspanning heeft G-Label een strategisch partnerschap aangegaan met Soulbricks, een innovatieve co-working operator met een sterke overtuiging in de transformerende potentie van flexibele werkruimten. 

Revitalisatie van Project-identiteit 

Bij Hooox is onze taak om de identiteit van het project nieuw leven in te blazen en een moderne, informatieve projectwebsite te creëren die potentiële huurders informeert en aantrekt.

Op basis van een positioneringsoefening werd de marketingstrategie van Skyine40 bijgestuurd. Bij de lancering werd er foutelijk gedacht dat SkylinE40 pendelaars zou wegtrekken uit hun Brusselse kantoren gezien de groeiende mobiliteitsproblematiek. Maar in realiteit blijken de meeste huurders uit de regio komen. Net daarom adviseerde hooox G-Label om tijdens deze fase de focus meer te leggen op de uitgebreide dienstverlening, zoals catering, perszalen, toegangsbeheer en veelzijdige vergaderruimtes. Voorzieningen die tot op vandaag weinig of niet aanwezig zijn.

Visibiliteit in gespecialiseerde pers

Om een sterke aanwezigheid in de vastgoedsector te verzekeren, heeft Hooox een exclusief interview georganiseerd met Martijn Reviers van Expertisenews, het meest gelezen vastgoed blad van het land. We zijn ervan overtuigd dat deze strategie SkylinE40 op de kaart zal zetten als een uitzonderlijk en begeerlijk kantoorproject voor potentieel geïnteresseerden.

Visibiliteit in gespecialiseerde pers

Meer weten?

Graag advies van onze experten over hoe je jouw project het beste op de markt kan zetten? We helpen je met plezier!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.