SkylinE40: Ontdek een nieuwe dimensie van kantoorruimte

#web  #offices  

Hooox ondersteunt G-Label bij het uitrollen van de vernieuwde fase van SkylinE40 door een revitalisatie van de projectidentiteit, de creatie van een eigentijdse projectwebsite, en het geven van richtlijnen voor een focus op voorzieningen boven locatie. Daarnaast faciliteren we exclusieve interviews om de aantrekkingskracht van het project als topkantoorruimte voor potentiële huurders te onderstrepen.

G-label

Nieuwe fase van de ontwikkeling

G-Label, de trotse eigenaar en visionaire ontwikkelaar van het SkylinE40 kantoorproject, heeft wederom de expertise van Hooox ingeschakeld om een cruciale rol te spelen bij het positioneren van het project bij de onthulling van de nieuwste ontwikkelingsfase. Als onderdeel van deze inspanning heeft G-Label een strategisch partnerschap aangegaan met Soulbricks, een innovatieve operator met een sterke overtuiging in de transformerende potentie van flexibele werkruimten. 

Revitalisatie van Project-identiteit 

Bij Hooox is onze taak om de identiteit van het project nieuw leven in te blazen en een moderne, informatieve projectwebsite te creëren die potentiële huurders informeert en aantrekt.

We hebben G-Label geadviseerd om tijdens deze fase de focus te leggen op de uitgebreide dienstverlening, zoals catering, perszalen, toegangsbeheer en veelzijdige vergaderruimtes, terwijl de vroegere nadruk op snelle bereikbaarheid per auto naar de achtergrond wordt verschoven, gezien de nabijheid van de E40. 

Visibiliteit in gespecialiseerde pers

Om een sterke aanwezigheid in de vastgoedsector te verzekeren, heeft Hooox een exclusief interview georganiseerd met Martijn Reviers van Expertisenews. We zijn ervan overtuigd dat deze strategie SkylinE40 op de kaart zal zetten als een uitzonderlijk en begeerlijk kantoorproject voor potentieel geïnteresseerden.

Visibiliteit in gespecialiseerde pers

Meer weten?

Graag advies van onze experten over hoe je jouw project het beste op de markt kan zetten? We helpen je met plezier!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.