Projectcommunicatie als elementen van een totaalverhaal

#strategy  #identity  #corporate  #branding  #web  #storytelling  #print  #corporate  #residential  

Een strategisch all-in verhaal

We schreven mee aan het corporate verhaal van Elements Development in 2018. Vervolgens tekenden we een plan van aanpak uit om alle projecten in de markt te zetten en in een vast format vorm te geven. Kortom, met Elements Development werd een strategisch all-in verhaal opgestart. Van websites, brochures over digitale campagnes tot events.

Elements Development

Doelgerichte rebranding

Bij hooox zijn we ervan overtuigd dat straffe digitale marketing en sterke corporate profilering altijd ondersteund moet worden door al even degelijke projectcommunicatie én gerichte concrete acties. Met de dynamische ontwikkelaar Elements Development uit Lier hebben we rond al deze aspecten een sterk track record opgebouwd.

Wat startte met een doelgerichte corporate rebranding - Condominium werd Elements Development – en nieuwe huisstijl die de sterke storytelling visueel volledig tot haar recht laat komen mondde uit in een duidelijk digitaal visitekaartje dat potentiële partners, leveranciers, investeerders en kopers volledig in hun verhaal trekt. Wat je zeker kan zien in de projecten Diamant en Basalt.

Projecten Diamant en Basalt

Met een naam die knipoogt naar de rijke geschiedenis van de Herenthoutse diamantslijpers in de 20e eeuw blaast Diamant de voormalige supermarkt ‘De Poelmans’ nieuw leven in. Van geniale klassevolle transformatie gesproken. Het project Basalt met meergezinswoningen en appartementen met collectieve parktuin schittert dan weer in Olen.

Heeft jouw corporate story ook een nieuwe vorm nodig?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.