Het ware gelaat van Elements Development

#corporate #identity #corporate #branding #web 

Focus op visie
en waarden


Het team van Elements Development, een dynamische ontwikkelaar gevestigd in Lier, contacteerde hooox om een aantal van hun belangrijkste tools grondig onder handen te nemen, waaronder ook hun corporate branding.

Doelgerichte rebranding

Aan de hand van een analyse van de sterktes van het bedrijf en de manier waarop zij zich op de markt willen positioneren, werkten we een hedendaagse en tijdloze huisstijl uit. Hooox overtuigde -toen nog- Condominium om voor een naam te kiezen die niet alleen wat moderner klinkt, maar ook meer duidelijkheid schept over hun core business. Zo verwijst Elements Development met bijhorend logo naar de natuurlijke elementen water, aarde, lucht en vuur, essentieel voor de vastgoed- en bouwsector.

Van cijfers naar cases

Nadien keken we met een kritisch oog naar de bestaande corporate brochure en hoe die kon worden geoptimaliseerd. Eerder dan louter een opsomming te geven van referentieprojecten en cijfers, kozen we ervoor om enkele belangrijke projecten als cases uit te werken. Archieffoto’s, architecturale schetsen en werffoto's vertelden het verhaal van de ontwikkelingen, de moeilijkheden van die specifieke dossiers en de wijze waarop Elements Development tot een oplossing kwam.

Duidelijke digitale taal

Tenslotte bouwden we een nieuwe corporate website waarbij er een grote focus kwam te liggen op de visie van Elements Development en de pijlers waarop het bedrijf steunt. Een duidelijk digitaal visitekaartje dat potentiële partners, leveranciers, investeerders en kopers weet te overtuigen!

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.