Nieuwe nichespeler met gezonde ambities

#corporate #web 

Substantia


Gewapend met een jarenlange ervaring in vastgoedontwikkeling, zetten Tom Van Hamme en Edward Verté een slimme nichespeler in de residentiële markt: Substantia. Hun verhaal kwam in een stroomversnelling na de instap van Alinso Group, een belangrijke industriële vastgoedspeler. Dat vroeg om een professionele marketing- en communicatieaanpak.

hooox lanceerde eerst een professionele website met aantrekkelijke beelden en een sterk verhaal. De website promoot alle recente projecten op één centraal platform. Daarnaast brengt de website ook een corporate verhaal om toekomstige businesspartners vertrouwen in te boezemen. Die complexe combinatie van leadgeneratie en corporate content kreeg een geslaagde vorm in www.substantia.be.

"Substantia is een jong verhaal, maar wij willen groeien in het veelbelovende segment dat inspeelt op de versterking van woonkernen. hooox is erin geslaagd om onze fierheid tegenover onze ontwikkelingen te vertalen in onze communicatie."

– Tom Van Hamme, zaakvoerder Substantia

Meer weten?

Graag advies van onze experten over hoe je jouw project het beste op de markt kan zetten? We helpen je met plezier!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.