Ceusters Magazine

#print  #content  #corporate  #corporate  

De kracht van herhaling

Hooox heeft opnieuw een communicatieplan ontwikkeld voor het Ceusters Magazine, gericht op actuele thema's en interviews met belangrijke partners en klanten. Editie 2023 gaat over bodemsanering en Life Sciences via interviews met toonaangevende ondernemers en de experts van Ceusters. Ook duurzaamheid en retailmarketing worden toegelicht. Dit alles maakt het magazine een gerespecteerd medium en een effectief communicatiekanaal met de gemeenschap van professionele vastgoedspelers.

Hooox werd opdracht gegeven om het communicatieplan voor Ceusters Magazine te ontwikkelen. Dit jaarlijkse magazine, dat door de brede retail gemeenschap gelezen wordt, richt zich op actuele thema's en biedt interviews met belangrijke partners en klanten. Het doel van Hooox was om het magazine te ontwerpen als een effectief middel om communicatie te versterken en relevante informatie te delen met de doelgroep.

Editie 2023

Voor de editie van 2023 werd er gekozen om te werken rond het thema bodemsanering, met interviews van vooraanstaande ondernemers zoals Frank De Palmenaer van ABO Group, Ignace Tytgat van MG Real Estate en Gunther Gielen van Intervest. Het tweede thema was de opkomst van Life Sciences als een nieuwe asset class, waarop Ceusters zich wenst te positioneren als professionele dienstverlener. Dieptegesprekken met Michel Leemhuis van Kadans, Matt Lee van Carter Jonas en Steven Sagmann van Growners lichten specifieke projecten toe om deze boomende markt te benaderen.

Duurzaamheidsaanpak

Hooox heeft ervoor gezorgd dat het magazine niet alleen het woord gaf aan klanten en partners, maar ook informatie bood over de duurzaamheidsaanpak van Ceusters en haar expertise op het gebied van retailmarketing. Bovendien werd de inhoud van het magazine hergebruikt op de sociale media kanalen van Ceusters om de bereikbaarheid ervan te vergroten. Het resultaat was een magazine dat als een gerespecteerd medium werd gezien en dat een belangrijk middel was om communicatie te versterken en informatie te delen met de retail gemeenschap.

 

Lees het magazine hier

Op zoek naar een partner in marketingcommunicatie die helpt bij de opstart?

En daarna blijft adviseren in het vastgoed verhaal dat u voor ogen hebt? hooox schrijft graag als strategische partner mee aan dat verhaal!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.