Hooox in Roemenië

#web  #brochure  #residential  #offices  

The Ivy & Miro

“Kunnen jullie ons helpen om een imposant project in Boekarest te begeleiden op vlak van marketing en communicatie?”, vroegen Didier Balcaen en Jan Demeyere ons.

Het dynamische Belgische duo is de drijvende kracht achter Speedwell, een van de meest actieve spelers op de Roemeense markt. En imposant was het project zeker: The Ivy is een residentiële ontwikkeling van 800 appartementen en ligt net naast Miro, een moderne kantoorontwikkeling van bijna 23.000 m2.

Speedwell

Strategische sessie

Om de lokale markt te begrijpen en het team te leren kennen, startte hooox met een meerdaagse strategische sessie in Boekarest. Onze vragen:

  • Wat zijn de gewoontes van dit land?
  • Wie zijn de (lokale) concurrenten?
  • Welke kanalen zijn hier de meest efficiënte?
  • Welke troeven van het project moeten we uitspelen?

 

Wat bleek? Facebook staat in Roemenië al langer centraal in de marketingmix. De digitale kennis van de lokale consument is dan ook soms béter dan die van de Belgische consument. Toen we de grafische huisstijl en de 3D-interieurs ontwierpen, ontdekten we ook dat de smaak van de Roemeense consument toch een tikje anders is. Wij reizen om te leren!

Na de strategische sessie ging de communicatie verder via videocalls. hooox overlegde bijna dagelijks met de zaakvoerders en het lokale marketingteam, maar ook met lokale makelaars en architecten.

We creëerden aantrekkelijke 3D-visualisaties, twee functionele websites met digitale campagnes om leads te capteren en klassieke brochures om de verkoopgesprekken te ondersteunen.

Het was een huzarenstukje, maar we zijn fier dat we het project binnen de deadline opgeleverd hebben. Bovendien hebben we dankzij Speedwell de charme van Boekarest én het potentieel van Roemenië ontdekt. Hier zullen ongetwijfeld nog veel interessante vastgoedprojecten oprijzen!

“Niemand in Roemenië heeft evenveel expertise in vastgoedmarketing als hooox. Maar niemand bij hooox kende de lokale markt. De samenwerking was dan ook voor beide partijen verrijkend en leerzaam!”

– Didier Balcaen, Managing Partner Speedwell

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.