BPI op zoek naar puurheid

#web  #print  #strategy  #storytelling  #residential  

BPI Real Estate staat al meer dan 3 decennia garant voor high-quality architectuur, duurzame ontwikkeling en een grote klantgerichtheid zowel in België als in het buitenland. hooox en BPI werken vaak samen, zo ook voor het even knappe als exclusieve project Pure van 26 appartementen, ontworpen door ARCHI 2000, uitkijkend over Seny Park in Auderghem.

BPI Real Estate

De bijzonder ruime appartementen met XXL-terrassen baden niet alleen in ruimte, maar ook in natuurlijk licht en in het groen. Ze genereren bovendien een ongelofelijk gevoel van vrijheid, sereniteit en puurheid. Deze locatie is bovendien met de nabijheid van Brussel-centrum én het Zoniënwoud qua ligging (inclusief beschikbaarheid openbaar vervoer en ondergrondse garages) de top.

Of hoe de naam van het project ook letterlijk het project is. Pure leert dat als een concept juist zit je het in alles consequent moet doortrekken. Ook in communicatie en marketing.

Is jouw project ook gebaat bij dit soort storytelling?

hooox weet hoe het aan te pakken.

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.