Depot: 20% verkoop in de eerste maand na lancering!

#web  #leadgeneration  #online marketing  #campaign  #brochure  #event  #residential  

We zijn verheugd om onze eerste samenwerking aan te kondigen met Hoome, de vooruitstrevende ontwikkelaars uit Mechelen die een unieke, creatieve draai geven aan hedendaagse woningbouw. Voor deze allereerste samenwerking vormt Depot het ideale startproject. Een grootschalig residentieel dossier dat de Brusselse kanaalzone een nieuw gezicht zal geven, met een duidelijke knipoog naar de aantrekkelijke Dansaertwijk.

Hoome

20% aankoop beloftes in de eerste week!

Na een uitgebreid vergunningstraject zijn we eindelijk op het punt gekomen waar we met grote trots het nieuwe project kunnen onthullen op een lanceringsevenement. Met een actieve campagne op Meta (Facebook & Instagram) en Google, werden bijna 1.000 kandidaat-kopers geïdentificeerd.

Deze werden nadien per mail uitgenodigd op een lanceringsevenement in een gezellig café in de buurt op twee dagen om Franstaligen en Nederlandstaligen in hun eigen taal te informeren.

De aanwezigheid van andere kandidaat-kopers op eenzelfde moment versterkt immers de beslissingsname om zo de meest geschikte units niet te missen, ook al is de oplevering pas voor binnen enkele jaren. De opkomst en het aantal getekende aankoopbeloftes tonen aan dat ons plan gewerkt heeft om Depot succesvol te doen starten ondanks een vertragende vastgoedmarkt.

Met een voorverkoop van 20% binnen een maand na de lancering bewijst dat de marketingstrategie goed gewerkt heeft. Dergelijke resultaten zijn ook het resultaat van de juiste ontwikkelingsstrategie van Hoome en de professionele aanpak van Trevi en Urban Living.

Een sterk verhaal voor de pers

Naar aanloop van de lancering werden eveneens een tiental Franstalige en Nederlandstalige journalisten gecontacteerd met een persbericht en uitnodiging op een persevent. De boodschap was vooral gecentreerd rond de uitbreiding van het centrum die met Depot de brug over het kanaal oversteekt. 

www.depot.brussels

Lokale kennis maakt het verschil

Na een intensieve pitch bij verschillende communicatiebureaus, kozen Hoome en hun partner Life uiteindelijk voor hooox. De beslissing werd mede ingegeven door onze brede ervaring, grondige kennis van de Brusselse kanaalzone (met projecten als Riva van Extensa, Canalwharf, Key West, Up-site toren, ..) en misschien, wie weet, onze gedeelde passie voor namen die beginnen met de letters 'hoo'...?

Industrieel wonen

Depot is een compleet nieuwbouwproject, bestaande uit appartementen die een unieke mix van industrieel design en geraffineerde interieurs bieden. De panoramische uitzichten op het kanaal, de tuinen en het openbare plein versterken de charme van deze wijk, gelegen in de Dansaertwijk, en geven het een frisse, nieuwe uitstraling.

Stadswonen

Het concept dat meteen bij ons bleef hangen was: "Depot, thuisbasis voor de onvoorwaardelijke stedelingen". Hier wandel je door het centrum, geniet je van het beste dat Brussel te bieden heeft met een straaltje zon op je balkon, en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

De prachtige architectuur wordt onthuld in 3D-renders, het elegante logo herinnert aan de historische hijskranen waarmee schepen in het kanaal werden geladen, en de taal is onmiskenbaar stads.

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken dankzij leadgeneration?

Wij helpen je graag verder! 

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.