Verander je klimaatimpact. Begin met je kantoren.

#web  #social  #offices  

Banimmo is niet aan zijn proefstuk toe op The Loop. Na de succesvolle ontwikkeling van NETWORKS I en II, is de tijd rijp om een nieuw hoofdstuk toe te voegen met Atmos. De duurzaamheidsambities van dit dossier zijn uitzonderlijk hoog.

Niet alleen belooft ATMOS aan toekomstige huurders dat hun gebouw in orde zal zijn met de nieuwste regels van de Europese taxonomie op vlak van CO2-uitstoot bij gebruik van het gebouw, maar wordt ook de uitstoot tijdens de bouw van ATMOS maximaal gereduceerd door zeer creatieve technieken zoals Hennepplantages op de werf.

Banimmo
The loop groeit verder

The loop groeit verder

Het Atmos-project markeert de nieuwste fase in NETWORKS Gent, een kantoorontwikkeling van Gronbank The Loop in de snel evoluerende locatie, The Loop. Grondbank The loop is een samenwerking tussen Banimmo en SOGent. Voortbouwend op het succes van NETWORKS merk in Gent, Brussel Noord en Vorst, brengt Atmos een nieuw tijdperk aan de horizon.

Atmosferische lancering

De architecturale benadering van architect Arch&Teco is gebaseerd op een kleinschaliger dynamiek, bestaande uit vijf laagbouwgebouwen, allemaal verbonden door een levendige plint waar voetgangers en fietsers heer en meester zijn. De naam 'Atmos' is een knipoog naar de atmosferische dampkring die onze planeet beschermt, en de individuele gebouwen symboliseren de overige lagen die samenwerken om onze leefomgeving veilig te stellen.

Atmosferische lancering

Een nieuwe stationslocatie

De directe fietsverbinding met Gent Sint-Pieters onderstreept nogmaals de transformatie van The Loop naar een fietsvriendelijk verlengstuk van de stationsbuurt.

Omringd door groen en opgetrokken met de Europese taxonomie en de hoogste BREEAM-normen in gedachten, biedt dit gebouw kenmerken die zeldzaam zijn in nieuwe kantoorontwikkelingen in Gent.

Atmos belooft dan ook een adembenemende bijdrage te leveren aan de duurzame toekomst van werkplekken.

Slimme marketing aanpak

Een sterke identiteit uitbouwen, een commerciële website klaarzetten om de makelaars te ondersteunen en natuurlijk permanente communicatie ondersteuning via sociale media bij diverse events, zoals een een fietstour van het station naar Atmos onder leiding van Schepen Sammy Souguir of opnames van de oogst van de hennepplantage met video interviews van alle partners.

Bekijk de video van de hennepoogst

Is jouw project ook gebaat bij dit soort storytelling?

hooox weet hoe het aan te pakken.

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.