Meer leads en sales voor BVI.BE

#web  #strategy  #identity  #on-site  #corporate  #logistics  

KMO-vastgoed met een verhaal

hooox groeide door de jaren heen uit tot de vaste marketing- en communicatiepartner van KMO-vastgoedspecialist BVI.BE. Als de perfecte tandem werken we al jaren samen aan vernieuwende B2B-vastgoedprojecten over heel Vlaanderen en spelen we met de nieuwste marketingtrends, tools en inzichten in op een steeds evoluerende samenleving.

BVI.BE

Partnership

Het doel van dit partnership op lange termijn is de marketing naar een steeds hoger niveau te tillen. Daarbij gaan we uit van een doordachte methode, eenduidige boodschap en de juiste tools: van brochures, sterke 3D-visualisaties, online marketing en timelapse-opnames over social media tot deelname aan de internationale MAPIC-beurs.

Hooox zette BVI.BE bovendien op het pad van leadgeneration. Sinds daar vol op wordt ingezet steeg de conversie met 12% en het aantal kwalitatieve leads met 46%! Projecten in Kontich en Beersel raakten daardoor al bij de eerste fase van de werken volledig uitverkocht. Essentieel onderdeel voor dit succesverhaal is marketing automation.

Betere focus

Digitale campagnes zorgen voor een bijna dagelijkse instroom van nieuwe leads. Marketing automation zorgt ervoor dat je die contacten slim en snel kan verfijnen. Daardoor kan het salesteam van BVI.BE zich beter focussen op de leads die vandaag het verst staan in hun beslissingsproces. Wat dus duidelijk loont …

%
Nieuwe bezoekers
+%
Kwalitatieve leads
%
Online conversie

Onze eerste stappen met marketing automation

Met BVI.BE zetten we onze eerste stappen met marketing automation. Deze veelbelovende tool is zo succesvol dat we hem vanaf nu breed willen inzetten.

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken dankzij leadgeneration?

Wij helpen je graag verder! 

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.