Meer leads en sales voor BVI.BE

#corporate #logistics #web #strategy #identity #on-site #visual 

KMO-vastgoed
met een verhaal


Hooox groeide uit tot de vaste partner van KMO-vastgoedspecialist BVI.BE. Onze samenwerking bewijst opnieuw de waarde van partnerships op lange termijn. We werkten een nieuwe communicatiestrategie uit voor hun projecten in heel Vlaanderen. Sterker nog, we hielpen BVI.BE om de kracht van digitale media toe te passen in een domein waar niemand het verwachtte.

De uitdaging

Projectontwikkelaar BVI.BE is een expert in KMO-vastgoed. Als een geoliede tandem werken we al jaren samen aan vernieuwende B2B-vastgoedprojecten over heel Vlaanderen. Ook voor het concept en de uitwerking van hun eigen communicatiestrategie vonden ze in ons de ideale partner. Het doel? De marketing van BVI.BE naar een hoger niveau tillen en zo meer kwalitatieve leads genereren.

Vinger aan de pols

Creatieve vastgoedmarketing is meer dan een mooie website of brochure ontwerpen. Wij overtuigden BVI.BE om voortaan ook nieuwe paden te bewandelen: van online advertising tot storytelling op sociale media. Daarnaast houden we hen voortdurend up-to-date over nieuwe marketingtrends, tools en inzichten. Op die manier helpen we hen om beter in te spelen op een steeds evoluerende samenleving. 

Concreet

Centraal in onze aanpak staat een langetermijnvisie. Daarbij hoort een doordachte methode, een eenduidige boodschap en de juiste tools om die boodschap versterken: van web, brochure, 3D en huisstijl tot online marketing of social media. Ook door een actieve deelname aan de internationale MAPIC-beurs kon BVI.BE haar bereik extra volume geven. Hooox leverde hen daarbij alle nodige ondersteuning.

Succes in cijfers

Die aanpak werkt. Digitale campagnes zorgen voor een bijna dagelijkse instroom van nieuwe leads. Met een vleugje marketing automation werd de database met contacten verfijnd, zodat het salesteam van BVI.BE zich voortaan nog beter kan focussen op de leads die vandaag het verst staan in hun beslissingsproces. 

Sinds de koerswijziging merkt BVI.BE een stijging van 46% van het aantal kwalitatieve leads - terwijl ook de conversie met 12% is gestegen. Zo kenden bijvoorbeeld projecten in Kontich en Beersel een versnelde verkoop, waardoor beide projecten al bij de eerste fase van de werken voor 100% werden uitverkocht.

%
Nieuwe bezoekers
+%
Kwalitatieve leads
%
Online conversie

Nieuwe cultuur

Sinds hooox in 2017 zowat de externe marketingafdeling van BVI.BE werd, is marketing en communicatie een essentieel onderdeel van de organisatie. BVI.BE blijft steeds verder evolueren: met creatieve en informatieve werfcontainers, timelapse-opnames en sterke 3D-visualisaties bouwen we elke dag verder aan hun marketingverhaal. Hooox waakt daarbij continu over het imago van BVI.BE, op basis van een regelmatig en nauw overleg met het management.

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.