Het moest snel gaan bij Baltisse

#office  #video  #web  #branding  #offices  

Het gaat snel als je elkaar al kent

Bij hooox nemen we de tijd om het project of de bedrijfsidentiteit van onze klant helemaal te doorgronden. Maar dat lukt niet altijd. Soms moet het snel. Héél snel.

Investeringsmaatschappij Baltisse vroeg ons eind januari om een reeks communicatietools te ontwikkelen voor Royal Park, een exclusief kantorenproject in Luxemburg. Ambitieuze deadline: 10 maart, wanneer de MIPIM-beurs zou doorgaan (uiteindelijk stak COVID-19 daar een stokje voor).

Baltisse

Redder in nood

Niet onze standaard manier van werken maar als het moet, zijn we redder in nood. Na een race tegen de klok lanceerden we een strategisch onderbouwde projectwebsite met een eigen huisstijl, een 3D-film en 3D-beelden.

Ondanks de krokusvakantie en coronagekte is het ons gelukt om deze opdracht binnen de afgesproken termijn op te leveren. Hooox heeft al jaren een vertrouwensband met Baltisse, wat voor de nodige snelheid zorgde. Korte beslissingslijnen en pittige virtuele meetings in de vroege ochtend of late avond, maakten de deadline haalbaar.

Bedankt aan het team van Baltisse en de Luxemburgse architecten van Beiler François Fritsch voor de vlotte samenwerking!
We did it!

Over Royal Park

Royal Park is een duurzaam renovatieproject in het kloppende hart van Luxemburg, tussen de vermaarde Boulevard Royal en de stadsparken. Het is een aangename werkplek met een open architectuur en veel lichtinval. Het project kreeg het BREEAM-certificaat ‘Excellent’.

royalpark.lu

"Deze samenwerking met hooox was voorbeeldig dankzij een aandachtige luisterbereidheid en een optimale reactiviteit. De aangereikte digitale tools laten een efficiënte interactie toe tussen alle betrokken partijen. De doelgerichte begeleiding van onze project manager is hier zeker niet vreemd aan. Ik wil daarom ook van harte hooox aanbevelen voor de volgende campagnes van onze toekomstige vastgoed ontwikkelingen."

Guy Degryze, country director real estate Baltisse

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.