Hoe leg je een duurzaam gebouw uit aan elke bezoeker?

#web  #offices  

Wood Hub is veel meer dan alleen een kantoorgebouw. Het vertegenwoordigt een gedurfde toewijding aan duurzaamheid en innovatie en behoort tot de meest ambitieuze projecten in de Benelux. Met een geavanceerde draagconstructie van zowel hout als beton, een "fossil free" benadering, en een slim energiebeheersysteem, dient Wood Hub als het schoolvoorbeeld van een "smart building".

Wood hub heeft indrukwekkende BREEAM Outstanding en WELL Platinum certificeringen behaald, die nieuwe normen stellen voor innovatief en duurzaam bouwen. 

BPI Real Estate
Houtbouw Strategie

Houtbouw Strategie

Dit grensverleggende bouwwerk, ontwikkeld door BPI Real Estate, zal dienen als het nieuwe hoofdkantoor voor de CFE Groep en haar diverse dochterondernemingen (VMA Mobix, BPC, MBG, Van Laere, Benelmat en Arthur Vandorpe), inclusief BPI Real Estate zelf.

Het gebouw belichaamt ook de duurzame houtbouw strategie van twee andere dochterondernemingen, Woodshapers en LTS. De resterende kantoorruimtes worden verhuurd, en Ethias Verzekeringen heeft het gebouw al aangeschaft.

Duurzaamheid voor dummies

Samen met hooox is BPI Real Estate een uitdagend avontuur aangegaan: ze informeren hun collega's en bezoekers op een creatieve en educatieve wijze over de unieke kenmerken van Wood Hub.

In samenwerking met het marketingteam van BPI en de interne duurzaamheid specialisten binnen de CFE Groep, hebben we de unieke benadering van Wood Hub vastgelegd in 10 korte verhalen, ondersteund door video's met diverse experts en educatieve 2D-animatiefilms.

Interactieve rondleiding

Bezoekers kunnen binnenkort in het gebouw overal informatieborden en QR-codes gebruiken om een blik achter de schermen van Wood Hub te werpen en de bijzondere duurzaamheidskenmerken snel en eenvoudig te begrijpen.

Ontdek nu zelf de helderheid waarmee we een hybride gebouw uitleggen. Uw toekomstige werkplek wacht op u!

Ontdek Wood Hub

Op zoek naar een partner in marketingcommunicatie die helpt bij de opstart?

En daarna blijft adviseren in het vastgoed verhaal dat u voor ogen hebt? hooox schrijft graag als strategische partner mee aan dat verhaal!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.