• Home
  • Projects
  • L’Orne by Eaglestone // Projectcommunicatie

Nieuwe positionering in Waals-Brabant

#residential #branding #copy #web #brochure 

L’Orne by Eaglestone


"Waals-Brabant, een aantrekkelijke provincie waar het goed vertoeven is."

Ondanks de (soms zeer) hoge prijzen is Waals-Brabant een van de Belgische provincies met de beste rendementen in residentieel vastgoed.

29-10-2020 | Persartikel: Soir Immo

Eaglestone verovert Waals-Brabant 

Met de aankoop van de laatste fase van het bestaande project "Les jardins de L’Orne" in Mont-Saint-Guibert, grijpt Eaglestone de kans om een ​​duurzaam project te ontwikkelen. Op de site van de voormalige Papeteries du Brabant Wallon komen 114 appartementen. Het project van 11.500 m² omvat 7 gebouwen die perfect opgaan in de prachtige omringende natuur.

Vastgoed met toegevoegde waarde

Het ontwerp van L’Orne voldoet aan de meest veeleisende milieunormen. Zo maakt het project deel uit van een ecologisch verlangen en een duurzame langetermijnvisie, in lijn met Eaglestones strategie om toegevoegde waarde te creëren. Er is ruimte voor duurzame mobiliteit binnen de site, de groene ruimtes bevorderen de biodiversiteit en de gebouwen werden streng geïsoleerd. Tot slot zet L'Orne het comfort en de rust van zijn bewoners voorop.

Verkoop in stroomversnelling

hooox creëerde een ​​nieuwe positionering voor de laatste fase van het project. We ontwikkelden een nieuwe identiteit in nauwe samenwerking met het verkoop- en marketingteam van Eaglestone. Missie volbracht: het project krijgt nu een tweede golf van belangstelling, vooral van potentiële kopers en investeerders die op zoek zijn naar kwaliteit en rendement. En dat is wat de Eaglestone-aanpak garandeert.

Verkoop in stroomversnelling

Resultaat: L'Orne, geïnspireerd door de natuur

  • 3D-beelden
  • Sterke merkidentiteit
  • Copywriting
  • Brochure
  • Lastenboek
  • Website voor makelaars
  • Site-communicatie
  • Digitaal mediaplan

Onmiddellijk resultaat

Midden september 2020 lieten we de commerciële lancering op de wereld los. Aantrekkelijke campagnes overtuigden kopers én investeerders. Meer dan de helft van de appartementen in opstartfase is al verkocht en de wachtlijst voor de volgende fasen vult zich in sneltempo.  

Gezonde samenwerking

Deze nieuwe samenwerking tussen hooox en Eaglestone is de kroon op onze solide en professionele samenwerking, gebouwd op wederzijds vertrouwen. We kijken uit naar het volgende project!

Gezonde samenwerking

"hooox heeft eerder onze nieuwe website ontwikkeld, en we waren heel tevreden over deze samenwerking. Ook voor project L’Orne begreep het team meteen wat onze verwachtingen waren. Ons partnership kan ik samenvatten in 4 woorden: dynamiek, proactiviteit, overleg én resultaten."

– Natacha Mertens, Marketing & Communication Manager Eaglestone

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.