De transformatie van een business park

#web  #brochure  #offices  

Nieuwe adem voor Pegasus

Na een eerder geslaagde samenwerking op het Marquis-project, heeft Tribeca Capital Partners opnieuw gekozen voor een meer complexe communicatieopdracht. Dit keer luidde de opdracht: "Assisteer ons bij de herpositionering van Pegasus Business Park op de Brusselse kantoormarkt met als doel het aantrekken van nieuwe huurders."

TRIBECA CAPITAL PARTNERS

De transformatie van park tot campus

Gelukkig was er met ervaren vastgoedbeheerders van zowel Tribeca als Resolution Partners aan boord duidelijk dat het niet alleen om een marketingstunt ging. De nieuwe eigenaar toonde bereidheid om te investeren in de duurzaamheid van de bestaande eigendommen en tegelijkertijd de bestaande gemeenschap verder te ontwikkelen. Zo werden er enkele padel speelvelden toegevoegd aan de bestaande sportfaciliteiten, wat Pegasus een nog sterker campusgevoel geeft.

Community driven

Na een intensieve workshop met de asset manager Tribeca Capital Partners en Resolution Property is de nieuwe communicatiestrategie opgezet. Het doel is om het gemeenschapsgevoel in het businesspark te versterken door middel van verbeterde signalering en een opfrissing van de huisstijl. Er is beeldmateriaal gemaakt van de jaarlijkse activiteiten om dit gevoel te versterken, en voor nieuwkomers is er een welkomstgids beschikbaar. 

Doelgerichte marketing

Om nieuwe potentiële huurders te lokken werden alle communicatietools onder handen genomen. Gerichte aanpassingen aan de signalisatie en de integratie van het merk op de campus, een nieuwe website en brochures, een presentatie om eerste bezoekers te verwelkomen en specifieke communicatie over evenementen die op Pegasus worden georganiseerd.

Duidelijke USP

Het doel is dat ze op een duidelijke manier kennis maken met de voordelen: uitstekende bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer (het project is gelegen naast een treinstation en slechts op een steenworp afstand van de luchthaven Brussel Nationaal), én een aantrekkelijke campus omgeving om werknemers te trakteren op moderne faciliteiten (vrije tijd en sport), dit alles tegen een concurrerende huurprijs.

Na de oplevering van de nieuwe infrastructuur en de verduurzaming van de technologieën, heeft Pegasus Park alles in huis om de nieuwe ster aan de horizon van de Brusselse periferie te worden.

Ook nood aan een communicatieve herlancering van jouw organisatie?

Bij hooox gaan we graag het gesprek aan.

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.