De bijzonder performante digitale campagne van NETWORKS

#corporate  #web  #brochure  #offices  

Banimmo contacteerde ons met de vraag om drie kantoorprojecten – in Gent, Brussel-centrum en Vorst - quasi gelijktijdig te lanceren. Omdat we nu eenmaal met hooox nooit voor een standaard oplossing gaan zetten we ons samen aan enkele strategische workshops. hooox staat voor de holistische aanpak en daardoor vonden we elkaar snel in dit project.

Banimmo

Één gezamenlijke filosofie

Omdat een groep experts, zoals architecten, studiebureaus, sociologen en mobiliteitsdeskundigen allemaal samen vanuit hun vakgebied mee aan elk project hadden gewerkt lag er één gezamenlijke filosofie aan deze drie projecten ten grondslag. Zo ontstond het idee om NETWORKS te lanceren als merknaam voor deze kantoorontwikkelingen.

Één gezamenlijke filosofie

Het verhaal werd vervolgens vertaald naar een gebruiksvriendelijke overkoepelende website, aparte brochures voor de drie specifieke projecten… en een bijzonder performante digitale campagne, inclusief VR-beleving!

“Na enkele inspirerende workshops van hooox ontstond het idee om NETWORKS te lanceren als merk voor onze kantoorontwikkelingen. Ze vertaalden dat daarna naar een verstaanbare en aantrekkelijke inhoud, inclusief brochures, website en digitale campagnes. We appreciëren ten zeerste de begeleiding van het volledige traject, van eerste brainstorm tot praktische uitvoering."

– Laurent Calonne, Chief Executive Officer Banimmo

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken dankzij digital marketing?

Wij helpen je graag verder! 

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.