Drie locaties onder
één top-of-mind merknaam

#offices #corporate #web #brochure 

NETWORKS


Of we drie kantoorprojecten bijna gelijktijdig kunnen lanceren? Geen probleem. Onze aanpak vertrok vanuit een vraag: kunnen we één huisstijl, website en storytelling gebruiken voor de drie projecten van Banimmo?

Het antwoord: ja.

Uit een eenvormige visuele en tekstuele stijl ontstond het merk NETWORKS. NETWORKS omvat drie projecten in Gent, Brussel en Vorst. Door een overkoepelende merknaam slaagden we er ook in om het merk Banimmo sterker te positioneren binnen de corporate vastgoedmarkt.

Het antwoord: ja.

NETWORKS staat voor een holistische aanpak.

Een groep van experts, zoals architecten, studiebureaus, sociologen en mobiliteitsdeskundigen, werkten vanuit hun vakgebied mee aan elk project. Daardoor passen de gebouwen perfect in de bestaande omgeving en infrastructuur.

Zo staat slimme mobiliteit centraal in Gent. In Brussel ligt de focus op synergie met het stadsleven. In Vorst wordt dan weer ingezet op een levendige work community met fitness, horeca, gedeelde vergaderzalen, enzovoort.

Na deze uitgebreide oefening met verschillende stakeholders werd het project in de markt gezet. Op vraag van de makelaars maakte hooox aparte brochures voor NETWORKS en voor de drie specifieke projecten. We bouwden de gebruiksvriendelijke website www.networks.be om het concept en de projecten voor te stellen aan kandidaat-huurders. We lanceerden ook performante Google- en LinkedIn-campagnes. Maar het bijzonderste is de VR-beleving die we samen met Prompto creëerden: je kan virtueel in het gebouw rondwandelen én de inrichting aanpassen!

“Na enkele inspirerende workshops van hooox ontstond het idee om NETWORKS te lanceren als merk voor onze kantoorontwikkelingen. Ze vertaalden dat daarna naar een verstaanbare en aantrekkelijke inhoud, inclusief brochures, website en digitale campagnes. We appreciëren ten zeerste de begeleiding van het volledige traject, van eerste brainstorm tot praktische uitvoering."

– Laurent Calonne, Chief Executive Officer Banimmo

Meer weten?

Graag advies van onze experten over hoe je jouw project het beste op de markt kan zetten? We helpen je met plezier!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.