Ray informeert de buurt

#retail  #logistics  

Bij hooox houden we van de holistische aanpak. Bij vastgoed zit je immers pas goed als je het volledige plaatje snapt en alle verschillende aspecten van een project weet te ondersteunen door gerichte communicatie en marketing. Neem nu het verhaal van Ray in Jette. Hiervoor tekenden we voor het volledige verhaal van branding en positionering voor Revive.

Revive

Daar stopt het verhaal niet

Daar stopt het verhaal niet, want in afwachting van de volledige ontwikkeling van dit verhuurproject schreven we ook mee aan een tijdelijke invulling van de huidige site. Zo zag Ray Atelier het levenslicht dat gemanaged wordt door partnerbedrijf Entr’Act.

Een essentieel, maar o zo moeilijk aspect aan projectontwikkeling is goodwill genereren bij de buurt. Jarenlange ervaring leert dat de nodige aandacht moet geschonken worden aan doorgedreven buurtcommunicatie. Duidelijke transparante communicatie over de plannen en de uitvoering ervan betrekt iedereen in het verhaal en creëert het noodzakelijke draagvlak.

Wil je jouw project ook zo’n positieve boost geven dankzij weldoordachte buurtcommunicatie?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.