De multi strategie aanpak van Promiris

#web  #residential  

Promiris, een Belgische ontwikkelaar met projecten in Portugal, Spanje en België, heeft een multinationaal DNA. Maar het gaat verder dan alleen internationale projecten. Promiris gelooft ook in een multi-asset aanpak en het ontwikkelen van projecten voor meerdere generaties. Onder leiding van Christian Terlinden en zijn dynamische partners heeft Promiris hooox gekozen om haar unieke positionering te versterken en digitaal sterker naar voren te komen.

Promiris

Consistente storytelling

Zoals gebruikelijk in marketing en communicatie begint alles met een open en transparante workshop waarin we samen op zoek gaan naar wat Promiris uniek maakt. Zodra het DNA is bepaald, vertalen we dit naar specifieke boodschappen voor elke doelgroep. 

Het was een uitdaging om een website te bouwen voor Promiris die zowel potentiële woningkopers geruststelt als zakelijke partners informeert over de ESG-strategie van het bedrijf. Het vergt een consistente storytelling met een goed begrip van de vastgoedmarkt, slim grafisch ontwerp en doordachte code om tot een goed resultaat te komen. 

Daarom werd ook de digitale corporate presentatie voor investeerders en partners uitgewerkt in de nieuwe huisstijl en met de klemtonen. Benieuwd hoe we dit hebben gerealiseerd voor Promiris? Bekijk snel het resultaat.

 “Hooox heeft uitstekend werk geleverd bij het moderniseren van de oorspronkelijke website die in 2017 werd gecreëerd toen het bedrijf werd opgericht. We hadden behoefte aan een opfrissing, rekening houdend met de nieuwe trends in corporate communicatie. Hooox was een uitstekende adviseur.”

– Christian Terlinden, managing partner at Promiris

Is jouw project ook gebaat bij dit soort storytelling?

hooox weet hoe het aan te pakken.

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.