Howald City, de stad van morgen

#web  #offices  

Onze partner Baltisse bouwt aan de stad van morgen in Howald City, een duurzame gemengde wijk in Luxemburg. Het kantorenpark naast het multimodaal station is grotendeels verhuurd aan internationale eindgebruikers. Hooox ontwikkelde de 3D visualisaties, copywriting en merkidentiteit voor de gebouwen en gebruikte tools om merkbekendheid te vergroten via LinkedIn en ontwikkelde een professionele website.

Baltisse

Onze partner Baltisse blijft niet stilstaan, ook niet in Luxemburg.

Enkele jaren geleden nam de ontwikkelaar een strategische positie in temidden van Howald city, een duurzame gemengde wijk in Hesperange, Groothertogdom Luxemburg. 

Wat vroeger een wasteland was, wordt nu omgebouwd tot een dynamische wijk met belangrijke investeerders en ontwikkelaars die werken aan een nieuwe skyline. Het gratis openbaar vervoer is een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling en helpt bij het vormgeven van de stad van morgen.

Stand van zaken

Stand van zaken

Baltisse ontwikkelt een kantorenpark van vijf gebouwen naast het multimodaal station. Twee van de gebouwen zijn al verkocht en de laatste drie, genaamd The Edge, The Corner en The Shift, zijn grotendeels verhuurd aan internationale eindgebruikers.

Hooox heeft de 3D visualisaties, de copywriting en de merkidentiteit verzorgd voor de diverse gebouwen. Daarnaast hebben we tools ontwikkeld om de merkbekendheid via LinkedIn te vergroten en een professionele website opgeleverd.

Meer weten?

Graag advies van onze experten over hoe je jouw project het beste op de markt kan zetten? We helpen je met plezier!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.