Howald City, de stad van morgen

#web  #offices  

Hooox heeft samengewerkt met onze partner Baltisse aan het creëren van de stad van morgen in Howald City, een duurzame gemengde wijk in Luxemburg. Het kantorenpark, gelegen naast het multimodale station, is grotendeels verhuurd aan internationale eindgebruikers.

We hebben bijgedragen aan dit project door 3D-visualisaties, copywriting en merkidentiteit te ontwikkelen voor de gebouwen. Daarnaast hebben we tools gebruikt om de merkbekendheid te vergroten via LinkedIn en hebben we een professionele website ontworpen om het project te presenteren.

Baltisse

Hoe bouw je een nieuwe wijk?

Onze partner Baltisse blijft niet stilzitten, zelfs niet in Luxemburg. Enkele jaren geleden heeft de ontwikkelaar een strategische positie ingenomen in het hart van Howald City, een duurzame gemengde wijk in Hesperange, Groothertogdom Luxemburg.

Wat ooit een onontgonnen gebied was, wordt nu omgevormd tot een bruisende wijk met belangrijke investeerders en ontwikkelaars die werken aan een nieuwe skyline. Het gratis openbaar vervoer speelt een belangrijke rol in deze ontwikkeling en draagt bij aan het vormgeven van de stad van de toekomst.

Stand van zaken

Stand van zaken

Baltisse is momenteel bezig met de ontwikkeling van een kantorenpark bestaande uit vijf gebouwen, gelegen naast het multimodale station. Twee van deze gebouwen zijn reeds verkocht, terwijl de laatste drie, genaamd The Edge, The Corner en The Shift, grotendeels zijn verhuurd aan internationale eindgebruikers.

Hooox heeft een belangrijke rol gespeeld in dit project door het leveren van 3D-visualisaties, copywriting en merkidentiteit voor de verschillende gebouwen. Bovendien hebben we tools ontwikkeld om de merkbekendheid via LinkedIn te vergroten en hebben we een professionele website opgezet om het project te presenteren.

Meer weten?

Graag advies van onze experten over hoe je jouw project het beste op de markt kan zetten? We helpen je met plezier!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.