Oprijzend uit de as in al zijn glorie

#web  #branding  #video  #offices  

Maak kennis met hoe hooox en Baltisse samen deze prominente locatie transformeren tot de nieuwste hotspot om te werken in Gent. Met dynamische branding, uitgebreide videoproducties en ander digitaal materiaal, allemaal verrijkt met pakkende teksten, wordt een levendige werkomgeving gecreëerd. Nu is het alleen nog wachten op de perfecte kandidaten.

Baltisse

Soms vertelt de naam van een project het hele verhaal. Zo is het met Fenix, een naam gekozen door Baltisse Real Estate Investments voor hun transformatieproject van een verouderd kantoorgebouw, en het voelt als de perfecte match.

Dit markante gebouw, strategisch gelegen aan de periferie van het historische hart van Gent, staat klaar om in de komende maanden een uitgebreide vergroening te ondergaan. Het evolueert naar een aantrekkelijke werkruimte, ideaal voor organisaties die een nieuwe locatie zoeken die naadloos aansluit bij hun interne ESG-doelstellingen en tevens optimale kansen biedt om toptalent aan te trekken.

Meer weten?

Graag advies van onze experten over hoe je jouw project het beste op de markt kan zetten? We helpen je met plezier!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.