Reconversieproject ‘La Cathédrale’

#strategy  #campaign  #visuals  #online marketing  #residential  

Hemelse pied-à-terre
in centrum Luik

La Cathédrale is een reconversieproject in hartje Luik, gerealiseerd door het Gentse investeringsfonds Baltisse. Dit project was onze eerste kennismaking met de residentiële vastgoedmarkt in centrum Luik, een bloeiende plek die vandaag nog veel opportuniteiten biedt. De actieve bevolking trekt er steeds meer terug naar het centrum, waardoor volledige wijken een nieuw elan krijgen onder impuls van een coherent stadsbeleid en een uitstekende samenwerking met de privésector.

Baltisse

Uitdaging

Onze taak was om een creatieve campagne bedenken die La Cathédrale in de verf zet als de ideale locatie in Luik om te wonen, te genieten en de stad voluit te beleven. Toegegeven: daarvoor waren vooral het adembenemende uitzicht op de kathedraal en de unieke ligging vlakbij Place de la Cathédrale een geschenk uit de hemel. Ander doel van deze campagne? De lokale verankering van het vastgoedproject versterken door een nauwe samenwerking met partners uit de regio Luik.

Onze aanpak

Het uitzicht en de ligging van het project werden de speerpunten van de campagne, die focust op ‘la Place’ in al haar facetten. Om meer lokale verankering te creëren, werkten we voor dit project opnieuw samen met Moury Construction, een Luikse aannemer met een vlekkeloze reputatie en tevens het kleinste beursgenoteerde bedrijf op de Brusselse beurs. Dankzij een vlotte samenwerking tussen Baltisse en Moury kregen zowel het gunningstraject als de commercialisatie een extra boost. 

70% vooraf verkocht

De verkoop ging meteen stevig van start. In een paar weken tijd werden al zoveel kandidaat-kopers gevonden dat 70% van de appartementen al werd gereserveerd nog voor de start van de werken. Het gelijkvloers van het project wordt verhuurd aan de populaire kledingketen Zara, die daarmee haar eerste flagshipstore opent in Luik.

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.