Diamond - vastgoed mét service

#identity  #web  #strategy  #offices  

Een briljant 
kantoorgebouw

Een bruisende stad als Gent heeft nood aan nieuwe en kwalitatieve kantoorruimte. Dat bewijst de hoge bezettingsgraad van de bestaande kantoorgebouwen in de regio. Ontwikkelaars Global Estate Group en Global Life Tree bundelden de krachten en bouwen vandaag samen aan Diamond, een hypermodern en comfortabel kantoorgebouw op een toplocatie vlak naast station Gent-Sint-Pieters.

Global Estate Group

Uitdaging

Ook het wereldbefaamde architectenbureau Asymptote uit New York en het Gentse Bontinck Architecture & Engineering stapten mee in het verhaal. Onze meerwaarde voor het project? Een creatieve communicatiestrategie en een doelgerichte marketingcampagne. Dankzij de sublieme ligging aan het station en het BREEAM-certificaat richtten we ons vooral op ondernemingen die willen inzetten op duurzaamheid, maar ook een knap staaltje architectuur kunnen waarderen.

Onze aanpak

Hooox adviseerde om een nieuw kantoorconcept te creëren waarin comfort en dienstverlening centraal staat. Daarna ontwikkelden we voor Diamond een heldere communicatiestrategie én de juiste tools. Van logo, branding en website tot plooifolders en 3D-simulaties, die samen een coherent en aantrekkelijk geheel vormen. Als kers op de taart lanceerden we ook een one-minute-video, die aan potentiële huurders een heldere inkijk geeft in dit schitterende gebouw.

Focus op service

Diamond is geen co-working space, maar heeft wel vergelijkbare troeven. Dankzij ons advies wordt dit unieke kantoorgebouw weldra een mooi voorbeeld van Real Estate As a Service. De gebruikers kiezen voor een dienstverleningsovereenkomst waarin allerhande diensten met toegevoegde waarde worden geïntegreerd en voorzien door de ontwikkelaars en hun exploitanten. Bijkomend voordeel van deze aanpak is ook de btw-recuperatie voor de ontwikkelaars.

Al 70% verhuurd

Intussen tekende ING al voor 70% van de kantoorruimte in het gebouw. Voor de andere kantoren zijn er diverse gesprekken gaande. Wij geloven alvast rotsvast in het groeipotentieel van de Gentse kantorenmarkt, zeker in de nabijheid van belangrijke mobiliteitsknooppunten. Het is dan ook geen toeval dat hooox net zelf verhuisd is naar een nieuw kantoor gelegen naast station Dampoort, de tweede hub in Gent.

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.