Tweed, het perfecte kantoor voor advocaten

#strategy  #web  #offices  

hooox is partner voor projectcommunicatie van de grote en ervaren vastgoedspelers. Tegelijkertijd zetten we met evenveel plezier onze eigen expertise in om jonge ambitieuze ontwikkelaars te ondersteunen bij hun eerste projecten. Macan past perfect in dat plaatje.

Macan Group

Een geslaagde reconversie

Na de geslaagde reconversie van Tagawa op de Louizalaan, ontwikkelt deze groep nu een modern en duurzaam kantoorproject in de Wolstraat, recht tegenover het Brusselse Justitiepaleis. De architectuur van Altiplan maakt dit tot een visionair gebouw dat haar toekomstige gebruikers maximaal comfort biedt. Dat vroeg om bijpassende communicatie.

Zo kwamen we uit bij de perfecte naam voor dit project: Tweed. Een verwijzing naar de historiek van deze bekende Brusselse straat, maar tegelijkertijd ook naar de robuustheid en verfijning van dit project. Deze mooie naam leidde naar een bijhorende communicatiestijl en look, die duidelijk de nodige interesse opbrachten!

Een geslaagde reconversie

Wil je van jouw project ook zo’n succes maken?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.