Het videoboek ontsluit nieuwe mogelijkheden

#digital  #video  #offices  #retail  #logistics  

Hooox heeft een uniek videoboek gecreëerd voor Baltisse Real Estate, met als doel projectgerelateerde informatie op een professionele en originele manier te presenteren aan verschillende doelgroepen. Het videoboek bevat vaste informatie en audiovisuele inhoud die wordt weergegeven op een ingebouwd scherm. Het is flexibel en eenvoudig aan te passen aan specifieke projecten, een praktisch alternatief voor traditionele brochures.

Baltisse

Nieuwe ontwikkelingen

Toen Hooox een manier zocht om de nieuwe projecten van Baltisse Real Estate professioneel en op een unieke manier te presenteren aan verschillende doelgroepen, heeft Hooox een videoboek ontworpen.

Dit videoboek bevat zowel vaste gedrukte informatie over Baltisse, als specifieke projectgerelateerde audiovisuele inhoud die digitaal is toegevoegd aan het ingebouwde scherm in de vorm van video's. 

Een flexibele benadering

Dit zorgt ervoor dat hetzelfde medium over een langere periode en voor verschillende projecten kan worden gebruikt, alleen door het aanpassen van de audiovisuele content. Deze flexibele aanpak kan een praktisch alternatief zijn voor traditionele brochures, die moeilijk snel aangepast kunnen worden met projectgerichte informatie.

Heeft jouw corporate story ook een nieuwe vorm nodig?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.