Realty, succesvol van vastgoedbeurs naar topconferentie!

#event  #public  

Grootste bijeenkomst van vastgoedprofessionals

Realty kent u als de grootste bijeenkomst van vastgoedprofessionals in België. Het is de plaats waar niet minder dan 2.000 professionals 2 dagen lang netwerken, debatteren en inzichten delen over de sector en de belangrijkste markttrends die spelen. Wat startte als vastgoedbeurs groeide vervolgens succesvol uit naar topconferentie of summit.

2019 Rebranding

Om die transformatie extra power te geven werd in 2019 gestart met de rebranding van Realty. Niet alleen pasten we de huisstijl en de website hiervoor aan, maar startten we ook videoproductie op en rolden we een hele marketingcampagne uit. Daarnaast ontwierp hooox een slimme en bijzonder succesvolle Linkedin-campagne om nieuwe bezoekers te lokken.

2019 Rebranding

Realty startte een nieuw verhaal

Daarvoor was niet alleen een rebranding van de corporate communication nodig, maar moest ook vol op digitale marketing en leadgeneration worden ingezet. Het resultaat? Een fantastisch event dat veel pers genereerde en de ideale plek bleek voor stakeholder management. Kortom, een tick the boxes voor de solutions die hooox biedt!

Geïnteresseerd in wat jouw aanwezigheid op Realty allemaal teweeg zou kunnen brengen?

Of wat stakeholder management voor jouw project inhoudt? hooox onderzoekt het graag voor en vooral, samen met jou.

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.