Nieuw Leuven, ook in moeilijke omstandigheden de buurt betrekken

#web  #event  #public  #residential  

Plaats maken voor een nieuwe, levendige en groene woonwijk

In Leuven wordt de Vaartkom herontwikkeld. Op de site van de oude Minckelersparking maken oude vervallen gebouwen plaats voor een nieuwe, levendige en vooral ook groene woonwijk met 157 appartementen, 34 huizen, supermarkt en handelszaken.

Under the Roof

Een steeds belangrijker aspect van projectontwikkeling

Projecten zoals Nieuw Leuven hebben een grote impact op een buurt. Zulke impact moet je kunnen kanaliseren en er vooral slim op inspelen. Met correcte informatie en met een open mindset richting mogelijke bekommernissen van de buurt. Infosessies vormen hiervoor het ideale startpunt. Het is immers vaak onwetendheid of gebrek aan informatie die wrevel voedt.

Maar wat als een pandemie die sessies onmogelijk maakt? hooox speelde daarop snel in door nieuwe tools te ontwikkelen waardoor toch vlotte en persoonlijke buurtcommunicatie de hele tijd mogelijk bleef. Dit onderstreept het belang dat we hechten aan dit steeds belangrijker wordende aspect van projectontwikkeling, buurtcommunicatie.

Wil je jouw project ook zo’n positieve boost geven dankzij weldoordachte buurtcommunicatie?

Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.