Maatwerk voor Cordeel

#print  #web  #residential  

Met het op en top Belgisch familiebedrijf met roots in Sint-Niklaas, Cordeel Group nv, ging hooox een vruchtbare samenwerking aan. Een kleine 100 jaar geleden begonnen als schrijnwerkerij is Cordeel ondertussen uitgegroeid tot een stevige bouwgroep met diverse vestigingen in België en Europa met een goed geëquipeerd marketingdepartement.

Cordeel

hooox werkt intens en bijzonder grondige samen met de verkopers van Cordeel en samen tekenden we voor een marketingmix volledig op maat. Zo ook met Residentie Eveline in Tienen: dertig nieuwbouwappartementen, waarvan twee penthouses, met één, twee en drie slaapkamers met zicht op een spiksplinternieuw park.

Op zoek naar een partner in marketingcommunicatie die helpt bij de opstart?

En daarna blijft adviseren in het vastgoed verhaal dat u voor ogen hebt? hooox schrijft graag als strategische partner mee aan dat verhaal!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.