• Home
  • Stories
  • Nieuwe tandem zorgt voor versnelde groei van hooox

Nieuwe tandem zorgt voor versnelde groei van hooox

Guillaume Vyncke wordt vanaf 15 februari 2017 aangesteld als Managing Director van hooox om samen met Mathieu Van Marcke, oprichter en CEO van hooox, het marketingbedrijf verder uit te bouwen na een sterke omzetgroei van meer dan 20% in 2016. Daarnaast tekenden Mathieu Van Marcke en Artexis Easyfairs een samenwerkingsovereenkomst in het kader van de Realty-vastgoedbeurs.

De operationele verantwoordelijkheid van hooox wordt opgevangen door Guillaume Vyncke, die aangesteld wordt als Managing Director. Guillaume is sinds 2015 actief bij hooox en werd in 2016 lid van het directiecomité. In die functie rapporteerde hij al aan de Raad van Bestuur en leidde hij het managementteam. Hooox is intussen al tien jaar een belangrijke marketing speler binnen de vastgoedmarkt. Opzet is om het bedrijf verder te laten groeien en de activiteiten uit te bouwen.

Mathieu Van Marcke zal voortaan ook de strategie uitstippelen en de groei van de Realty-beurs begeleiden. Hij blijft uiteraard nog steeds actief als CEO van hooox en zal zijn tijd verdelen tussen beide activiteiten.

De beslissing om samen te werken met Artexis Easyfairs voor de Realty-beurs is alleszins een logische evolutie. Sinds 2010 verzorgt hooox immers de aanwezigheid van de Flanders Development Group op de MIPIM-beurs in Cannes en in 2014 was Mathieu initiatiefnemer voor de oprichting van het Belgisch Paviljoen op MIPIM, dat uitgroeide tot een succesvolle samenwerking tussen alle aanwezige Belgische spelers. Voldoende kennis en ervaring dus om Realty te leiden. Hooox is trouwens al sinds de eerste editie van Realty in 2009 een partner van de beurs. Als mediapartner en als exposant, werkten beide bedrijven steeds nauw samen. In 2016 adviseerde hooox nog in de rebranding van Realty en werkte hiervoor marketingtools uit voor Artexis Easyfairs.

“De Realty-beurs verder laten groeien is een fantastische opportuniteit. In 2018 is het de tiende editie en het ideale moment om de positionering en rol van de beurs nog verder te verstevigen. Persoonlijk zie ik veel potentieel om een sterke Belgische vastgoedcommunity uit te bouwen en zo de vastgoedsector meer kansen te geven om een positieve impact te hebben op onze toekomst in termen van wonen, werken en leven”, vertelt Mathieu Van Marcke.

“Ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen en om deze rol te mogen vervullen. Dankzij ons sterk managementteam en onze medewerkers staan we klaar om hooox verder uit te bouwen. Samen gaan wij onze vaste waarde als communicatie -en marketing speler in de vastgoedsector bevestigen”, Guillaume Vyncke.


Deel dit artikel:

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.