Een wedstrijd niet in een stadion, maar mét een stadion

#wedstrijd  #public  

Ghelamco Arena

Zelfs wie niets met voetbal heeft kent de Ghelamco Arena. ’s Avonds ziet iedereen die langs de autostrade Gent passeert deze voetbaltempel immers mooi blinken. hooox gaat al een hele tijd terug met dit stadion. Zo werden we in 2012 na een sterke competitie met enkele grote bureaus aangesteld voor de signalisatie en communicatie van de toenmalige Artevelde-site.

Ghelamco

Een voetbalstadion is een heel specifieke vorm van vastgoed

Hooox zette haar expertise in en ging een alliantie aan met sdesign om dit grote en vooral complexe project dat zowel het voetbalstadion, de commerciële ruimtes als de kantoorfuncties betrof, aan te pakken. We waren meteen een unieke expertise rijker! En het bleek de start van een lange samenwerking.

Stadium of the Year

De stad Gent is trots op haar stadion, net als alle supporters van AA Gent als natuurlijk bouwheer en naamgever Ghelamco. Zou die trots ook verzilverd kunnen worden in een mondiale competitie? Dat was de inzet van de wedstrijd “Stadium of the Year”. hooox ging de uitdaging aan om gigantische stadions in Brazilië, Dubai, de VS en China de loef af te steken.

Hooox ontwikkelde een intelligente sociale media campagne – even offensief als attractief –om deze competitie als een David tegen Goliath te kunnen winnen. Het resultaat? De Ghelamco Arena haalde met 50.000 stemmen er vlotjes 20.000 meer dan het tweede stadion in de competitie. Tot op vandaag evenaarde geen enkel stadion deze prestatie uit… 2013!

Stadium of the Year

Ook de smaak te pakken om te scoren in een grote competitie?

Hooox kent de knepen van het vak om de overwinning te kunnen nastreven door de slimme inzet van sociale media. Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.