Nieuw talent

Een vernieuwde corporate identity, een nagelnieuw kantoor en nu ook vier kakelverse collega’s!

Alien, Lynn en Laurent zijn sinds kort onze nieuwe project manager, digital marketeer en 3D-manager. En dan vergeten we nog Lukas, die recent afstudeerde als graphic designer en ons creatief team komt versterken.

Alien omschrijft zichzelf als een creatieve en gedreven collega, en heeft na de kantooruren haar handen vol met de organisatie van evenementen en haar studie aan de modeacademie in Kortrijk.
Onze social media expert, Lynn, maakt met haar analytische blik van elke campagne een succes en kan je in haar vrije tijd terugvinden naast het voetbalterrein om te supporteren voor haar vriend of in de horeca als flexi.

De 3D-projecten worden opgevolgd door Laurent. Dit 27- jarig creatief talent houdt wel van een uitdaging, tapt al graag eens een mopje (en pintje) en leeft zich na het werk wel drie tot vier keer per week uit op het hockeyveld.
Lukas’ diploma is nog maar net uit de printer gerold, maar tijdens zijn stage waren we al onder de indruk van zijn grafisch oog voor detail en vindingrijkheid. Dat hij ook een toffe peer is, is mooi meegenomen.

Je leest het, we zijn meer dan klaar om jouw project in goede banen te leiden met het gepaste advies, die gezonde dosis creativiteit en dat vleugje pit.


Deel dit artikel:

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.