Hooox op REALTY

Op 16 en 17 mei vond de tiende editie van de Belgische vastgoedbeurs REALTY plaats in Tour & Taxis Brussel. En uiteraard was hooox ook opnieuw van de partij! We mochten talrijke nieuwsgierige bezoekers en partners verwelkomen op onze stand die dit jaar paradoxaal genoeg opviel door haar soberheid.

Samen met onze vaste standenbouwpartner Franken ontwierpen we namelijk een stand die onze nieuwe, minimalistische huisstijl perfect benaderde. Ons nieuw logo kreeg daarbij een prominente plaats, net als onze projecten, om uit die invalshoek onze werking toe te lichten voor potentiële partners.

Onze senior marketing advisor, Ken Lawrence, nam op donderdag het woord in het Innovation Pavillion en sprak o.a. over het belang van customer experience en de aanpak van hooox aangaande B2B en B2C marketing campagnes, waarbij hij enkele praktische voorbeelden en cases aanhaalde.

Tot volgend jaar? Maar dan aan ’t zeetje! REALTY ondergaat immers eveneens -letterlijk en figuurlijk- een changement de décor, met niet alleen een nieuw logo en website, maar ook een nieuwe locatie in Knokke-Heist!


Deel dit artikel:

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.